...

Haha och som vanligt höll jag inte det jag lovade med bloggen. Varför? För att det bjöds på konjaksflamberad oxfile hos mina föräldrar. Och vem tackar nej till det? Inte jag i alla fall! Dessutom åt vi jordgubbar innan så det var riktigt härligt.Efter det hann jag inte uppdatera bloggen eftersom vi har varit bortbjudna varje dag och jag dessutom tävlat. Nu blir det uppdatering i alla fall :)

Den sista klänningen jag sytt är en riktig sommarklänning och jag tror att jag ska ha ett blommigt band högst upp som knyts på ryggen men jag har inte riktigt bestämt mig för det än.. vad tycker ni?På långfredagen var det dags för min första tävling på typ tre år men det gick jättebra! :D
Hoppade clear rounden felfri och gjorde våran laghoppning jättebra, dock gick det inte så bra för de andra i mitt lag så vi fick ingen placering men Valle var i alla fall jätte duktig!


Älskade Valle och jag.

Påskafton var vi bjudna till mina föräldrar och åt grymt god mat. Påskbord och dessutom min och mina syskons favorit: pappas hemmagjorda rostbiff med potatissallad.
Påskdagen bar det av till Victors föräldrar och eftersom vädret var kanon blev det kubb och fotboll efter den goda maten.


Victor jonglerar


Pannacotta med hallon

Idag har vi varit både hos min mormor och morfar på påskmiddag med hela tjocka släkten och direkt efter det bar det av till Victors farmors påskmiddag.

Nu får det räcka med uppdatering för idag :)

Hej svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0