Måndag

Jobbat som en tok typ hela veckan fast jag skulle varit ledig, men övertid ger jäkligt bra betalt så det är nog värt det :)
Idag har jag städat hela lägenheten från "topp till tå" och imorgon bitti är det tvättdags och sen är jag helt i fas med allt igen. Skönt! Även om tvätten lär ta ett tag eftersom tvättiden fått skjutas upp ett antal gånger då jobbet kommit i vägen. Nu ska det i alla fall bli gjort.

Var på möte hos Almi förra veckan och pratade igenom uppfinningarna lite. Det är inte klokt hur mycket längre tid det tar än man tror, även om en del är mitt fel också eftersom jag jobbat så mycket och verkligen inte hunnit..
Hur som helst ska jag snart starta upp ett enskilt företag i alla fall, då det på ett eller annat sätt kommer att behövas men det får vänta i några veckor tills jag får ordentligt med tid.
Nu ska det ritas lite ritningar till en uppfinning och sen kanske jag ska börja sy lite på två klänningar jag ritat upp. Beror lite på om jag somnar i soffan eller inte ;)

Fortsättning följer:

Jag skulle ju lägga upp lite fler bilder på Ella i sin nya klänning, här kommer de:

 

 


Är hon inte världens sötaste?


Onsdag

Var barnvakt åt Ella igen så hon fick passa på att modella lite i en klänning jag precis sytt till henne. Kommer en bild nu men de andra får ni se lite senare.


Sailor girl

Förutom varit barnvakt har jag bakat en hel hög med muffins, jag som inte tyckt om muffins så mycket förut bestämde mig för att prova igen och om man väl ska baka ska man ju göra det ordentligt!
Det blev tillslut: Chokladmuffins, mandelmassmuffins, kanelmuffins och mjölkchoklad och hallon muffins.

Mini middag

I tisdags kom Linnea och Tove hem till mig på en liten middag eftersom våran fotbollsträning ställts in. Vad är då bättre än proppa i sig massa gott? ;)
Först åt vi chili och paprika korvstroganoff med ris och till efterrätt blev det chokladpudding med grädde och hallon.

'
tack för det fina kortet Tove ;P


Mums!

Just det Tove, kollar lokaler till våran kommande nattklubb ;)

Ella

Var barnvakt åt "min" lilla princessa <3
Glad
Bus med moster

Fredag

Skulle ha lagt upp lite fler kreta bilder idag men det får bli imorgon för datan är så himla seg att jag inte får upp en enda bild just nu..

Idag mötte jag upp Mamma, syrran och Ella för en lunch vid färgargården. Var himla mysigt just idag eftersom det blev så bra väder :)

Kreta 09 Del 1

Nu så, efter en himla massa tjat så kommer en ordentlig uppdatering med bilder om vad vi gjorde i Grekland.
Vi börjar med lite bilder på vart vi bodde. Ett mysigt lägenhetshotell som låg på en kulle med utsikt över vattnet
Lägenhetshotellet

Vårt rum
Och vår stora härliga balkong :)

Kreta 09

Har inte riktigt hunnit ladda upp så många bilder men här kommer några i alla fall :)


Jag och Tove på väg ut för att äta


Första dagen på vår balkong
Utgång


Sista dagen

RSS 2.0