Måndag

Sådär ja, kom nyss hem från mormor och morfar där jag var och färgade mormors hår. Nu är det mörkbrunt och fint lagom till jul :) Vi passade dessutom på att måla naglarna fint röda.

Om en en halvtimme är det dags att åka till jobbet men nu ska jag allt hinna med en ordentlig uppdatering i alla fall! :) Igår, eller rättare sagt inatt eftersom vi kom hem så sent, bakade jag lussebullar! det är ju så himla gott och jag hade verkligen bestämt mig för att hinna det igår så jag satte igång fast klockan var lite mycket. Och strax efter tolv fanns 50 st fina lussebullar klara :)

I veckan kom Cissi och hälsade på! Hon har ju tyvärr flyttat till Uppsala för några veckor sen och jag har inte riktigt vant mig eftersom jag är van att bara ha henne några minuter bort.. Hur som helst så började jag med att tvinga med Cissi på min fotbollsträning där hon tog lite bilder:


Tove, Ida och Jag


Tove och jag

Direkt efter fotbollsträingen stressade vi till Dolphinsmatchen som vi skulle på:Men en stressad Cissi med en kaffekopp ska man visst akta sig för, för precis efter att vi satt oss så flög hennes lock på kaffemuggen av och en fin fontän av kaffe skvätta överallt ;)

Hihi, men sen klarade vi oss hem utan fler missöden och hade en mysig hemmakväll :)
Saknar dig sötnos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0