Nytt dataspel!

Och så lovade jag dagens outfit och bilder på nyårsklänningen men uppdaterade inte bloggen. Dålig stil men det gick helt enkelt inte att få V att lämna ifrån sig datan innan jag somnade! Haha, han har laddat ner nåt nytt dataspel som han älskar..

Idag hade vi lite luciafirande för min mormor och morfar med småkusinerna så de gick luciatåg, bilder kommer så fort jag lagt in dom i datan. De var hur söta och duktiga som helst! Sen åkte jag hem till mamma och pappa där pappa höll på med världens pepperkakshus. Min pappa har varje år gjort, inte ett vanligt pepparkakshus utan ett pepperkaksslott till oss barn. De är mer och mer avancerade för varje år och nu när han har ett litet barnbarn så blir det ju ännu roligare.

Jag hjälpte pappa och vi fikade med glögg och pepperkakor. Det är sjukt hur mycket mer snö det är i krokek som bara är en kvart bort. Eftersom jag skulle ut till stallet så hoppades jag att det åtminstonde var lite mer snö där ute än inne i stan och det var det verkligen! Inte bara i gräset utan på vägar och allt, kan inte fatta att några ynka grader kan göra så stor skillnad! Hur som helst blev det en tur i skogen med Valle i "vinterlandskapet" ;)

Efter allt det kom jag i sån julstämning att jag hämtade ner allt julpynt och började pynta lite smått.

Tove var nyss här och fikade, och vi har nu "planerat" in en London resa, en fjällen tripp och  en thailandsresa. Nu är det bara att se till så allt blir av! :)

Vi bestämde dessutom att Tove och Elin ska komma till mig imorgon och baka pepperkakor innan vi ser Twilight som vi alla tre lyckats missa se men nu är det dags!

Nu blir det lite tv för mig och sen sängen, det är en fullplanerad dag imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0