Tisdag

Jag har ju en dålig vana att lyckas bli sjuk så fort vi är lediga från jobbet men den här gången lyckades jag bli det precis när vi börjat jobba igen. Stressade väl för mycket under julen så det var först nu jag hade "tid" att bli sjuk..

Hur som helst, typiskt och inte roligt alls! Min lillebror fyller ju år imorgon så på nåt sätt måste jag orka åka iväg till Maxi eller nåt imorgon och köpa hans presenter. Men det får bli ett senare problem.

Idag har jag bara latat mig hela dagen och försökt bli frisk. Halsen känns mycket bättre åtminstonde. Eftersom jag inte har nåt speciellt rolig att berätta om idag får jag väl fortsätta uppdatera er om julen.

På juldagen var vi hos farmor och farfar och åt jättegod mat och sen gick vi självklart ut på kvällen, det blev Palace men tyvärr har jag inte en enda bild från kvällen. Rolig var den iaf! :)

På annandagen var det dags för julmat med kalkon hos mormor och morfar, även det supergott!

På söndagen var vi bjudna till Victors föräldrar med mina föräldrar och Madde och co. Vi hade bestämt oss för att inte äta julmat utan det blev lite olika pajer, rostbiff och potatissallad m.m. Även det var grymt gott så fortsätter jag äta så här kommer jag snart börja rulla fram! :O :P

Kom på att jag inte har visat klänningen jag hade på julafton än, bilderna togs sent på kvällen när vi kom hem så dom är inte alltför bra!


Klänning från asos


Älsklingen och jagKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0