Borde sova snart

Äntligen har jag packat klart allt! ( tror jag iaf..) Borde verkligen sova eftersom jag ska hämta upp Tove fyra och alltså borde gå upp strax efter tre men när man väl måste sova går det ju bara inte!
Nej det får bli lite mackor och csi! Försöker uppdatera när vi är i Kreta om jag kan ladda upp bilder :)
pussss

!!

Hur ska man egentligen få plats med allt man vill ha med sig?! Jag kommer aldrig få med allt jag packat fram och då har jag ändå sållat bort en del.. Fast man kanske inte behöver ha med mer än 5 bikinis och åtta party outfits för en vecka..?
Haha nej jag får allt fortsätta packa så det blir klart. Imorgon bitti börjar jag jobba halv sex så jag har inte jättelång tid på mig..

 

Ännu mera..

.. sol och bad! :) Här kommer lite bilder från när jag och Tove var och badade i förra veckan:Härlig utsikt från våra "favvo"klippor. Tove tyckte inte riktigt om vägen dit men det är värt lite bergsklättring för att komma till ställen där ingen annan är!


Inget att klaga på när vi väl var där..  :)


Hahaha jag vet att jag har snygg stil :P


Sen var det dags för lite glass på nya Halvars som ligger i Krokek, hallon-lakrits är nog min sommar favorit tror jag! :) Sen var det dags att åka till min häst.


Ridtur i skogen. Verkligen dåligt kort men jag var ju tvungen att lägga upp bevis på att du red Tove! :)


Jag och Valle
Valle ääälskar att pussas :)

Nu är det dags att fortsätta packa till Grekland, vi åker snart Tove!! :D

Sol och Bad

Jag har inte uppdaterat så mycket eftersom jag inte har köpt nån ny kamera än men på torsdag har mamma lovat följa med mig och köpa en kamera eftersom jag måste ha en innan fredag när jag och Tove sticker till Kreta!! :D
Så himla glad att det äntligen kommer bli av Tove, vet inte hur länge vi har pratat om att vi borde boka en sista minuten..

Här kommer i alla fall lite bilder från förra veckan när jag och Elin passade på att sola och bada i det fina vädret
Soldyrkare


Elin smygfotade mig när jag försökte visa henne att jag fått en melonkärna på foten, tack för den ;)


Kan väl inte bli så mycket bättre än så? Sol, jordgubbar, melon och vindruvor är en vinnande kombination!

Lekte fotograf

Tro det eller ej men nu kommer det faktiskt lite uppdatering i bloggen.
Igår var jag ute i Krokek hos Madde och co och då tog jag Maddes kamera för att ta lite bilder på Ella i sin nya klänning som jag köpt åt henne. Bilderna blev så bra att det slutade med att jag tog lite familjebilder på dom istället. Snodde "mina" bra bilder från Maddes blogg.


Ella i sin nya klänning hon fått av moster, mig


Finaste systern men sin lilla dotter


Hela familjen samlad


Jag, Ella och Nelly

Fredag

Fredag kväll och medan annat folk träffar vänner och har roligt ska en annan snart bege sig till sängen eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti.
Har precis sytt klart några klänningar som jag förhoppningsvis ska fota och lägga upp imorgon, men som vanligt med mig vet man ju aldrig ;)
Det har ju varit midsommar och kryssning också men jag får berätta allt i tur och ordning när jag laddat upp fotona från kameran. Nu ska jag återgå till att se mamma mia innan jag ska sova! :)

RSS 2.0