Överraskningsfest Victor

I nästan två veckor hade jag planerat en överraskningsfest för Victor där alla hans bästa kompisar skulle komma utan att han visste nåt. Smusslade rätt på alla nummer till jobbkompisar osv och tog hjälp av en av hans bästa vänner för att lura iväg honom direkt efter kalaset med släkten. Väl där satte dom ögonbindel på honom och åkte runt med bilen för att snurra bort honom lite innan de åkte hem hit. Victor hade ingen aning om vart han var och blev riktigt glad och överraskad över festen, det blev helt klart över förväntan! Jäkligt stolt över mig själv att jag lyckades få hit alla hans bästa vänner, även de från jobbet som jag aldrig träffat och att ingen lyckades försäga sig!

Här kommer lite bilder:


Victor anländer, alla står knäpptysta tills Timmy tog av honom ögonbindeln och vi ropade grattis till en överraskad Victor.


Glad och väldigt förvånad


Dagen till ära bakade jag en Heineken tårta! :) Hade tänkt förbereda den redan på förmiddagen och lura i Victor att den var till nåt annat men det hanns inte med utan fick slänga ihop sockerkaksbotten och fixa hela tårtan på mindre än två timmar! Stressigt men det gick, hade nog blivit finare om jag haft mer tid på mig men den var lika god nu! :)


Tårtätning


MysigtKvällen avslutades med utgång! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0