Skorensning

Äntligen är den himla truckkursen slut på jobbet, grymt jäkla långtråkig! Dessutom förstör den dagarna eftersom den var så länge på dagen. Imorgon blir det tillbaks till vanliga jobbet och jobba ett till tio. Värsta dagarna att jobba eftermiddag men går jag upp tidigt borde jag hinna med lite ändå :)

Idag när jag kom hem från jobbet åkte jag direkt till stallet och sen hem. Var hemma ganska skapligt eftersom vi fick sluta lite tidigare sista dagen på kursen så jag satte igång att städa ordentligt i vårt allt-i-allo rum, där bland annat de mesta av mina högklackade skor är. Började damma av och upptäckte att jag hade över 23 par bara stående där, förutom de jag slängt in i garderober! Så, det blev en rensning och fyra par skor åkte åtminstonde. Men de är bara använda några gånger så jag ska ge bort dom till min syster eller Victors lillasyster.


Några av skorna

Jag älskar ju att köpa skor och gör det ganska ofta så det kanske inte är så konstigt att jag har så många men måste börja använda alla bara! Blir ju alltid att favoritskorna åker på eller de nyste..


De två senaste

Någon dag ska jag ta tag i alla skor som ligger i garderoberna med, men inte idag.

Ska överraska Victor med hans favorit, chokladbollar, tills han kommer hem från jobbet vid tolv så jag ska slänga ihop dom och sen fortsätta med min städning nu när jag ändå är igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0