Stressig lördag/söndag

Jag jobbade halv två till nio på lördagskvällen, sen bar det av hem och Tove och Ida kom strax efter. Vi hade bestämt att vi skulle ut och jag själv som började jobba halv sex söndag morgon ( var alltså tvungen att gå upp halv 5!) var lite otaggad i början men tänkte att jag går ju hem tidigt så det är lugnt. Och nej, jag brukar inte gå ut en dag innan jag ska jobba men det var 25års fest och det missar man ju inte!

Självklart bar det av hem senare än väntat så jag kom i säng strax efter tre, gick upp lite drygt en och en halv timme senare och åkte till jobbet riktigt pigg! Satt och väntade på att jag skulle bli trött men jag antar att jag helt enkelt var för övertrött. Var ledig från jobbet mellan tio och ett eftersom vi hade fotbollsmatch. Tyvärr förlorade vi men det var en helt okej match i alla fall. Sen bar det av till jobbet igen och sen hem när vi slutade vid sex. Var orolig att jag skulle somna för tidigt men höll mig vaken till elva! helt sjukt att jag var så pigg som jag var hela dan. Spelade dessutom precis hela matchen men ändå var jag pigg. Ska dock inte göra om bravaden på länge igen! :)

Ida hade köpt ett nytt läppglans som skulle förstora läpparna, jag har provat ett sånt innan en tyckte det var så obekvämt att jag tog bort det men Idas fungerade verkligen! Titta själva:Min outfit var min klänning från London, strumpbyxor oxh självklart höga skor :)


Kommentarer
Postat av: Ida

hahah vilken min jag gör på första kortet! aja snygga bilder, ja lånar en till min blogg om det är ok? :P många uppdateringar som har kommit bra där! ;) puss

2010-05-10 @ 13:35:40
URL: http://idaviolakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0