Live your dreamSom de flesta vet så sökte jag in till högskolan i höst och kom in på linjerna jag valde. Men efter jäkligt mycket funderande och övervägande ( tack alla vänner som svarat på mina frågor om och om igen.. ;) ) så bestämde jag mig för att om jag någon gång ska satsa på mitt företag så är det nu! Och det gjorde jag för lite olika saker.
Dels för att jag kunde plugga distanskurser samtidigt och på så sätt få tjänstledig på jobbet. Det gör att om företaget inte går med en procentuell vinst till nästa sommar så kan jag alltid börja jobba igen.
Dels var linjerna jag valde på högskolan fem år långa och jag vill hinna resa mer innan jag "slår mig ner".
Jag vill ha barn ganska tidigt, gärna om tre år och innan dess vill jag hinna göra alla de galna saker som jag vet att jag inte skulle kunna göra när jag får barn. Jag kommer till exempel troligtvis inte våga hoppa världens högsta bungyjump då, jag kommer inte vilja sova i en billig bungalow på en strand nånstans, bara ta dagen som den kommer, osv. Självklart kan man resa med sina barn eller när barnen är stora MEN man kommer inte att göra samma saker som man kan göra nu.
Och dessutom så går mina företag bra nu men för att de ska kunna gå riktigt bra krävs det att jag lägger ner mer tid på det och det hinner jag inte så länge jag dessutom har ett heltidsjobb.

Ska ändå erkänna att jag fick lite panik när papprena väl skulle skrivas på. Hur ska jag klara mig utan min grymma lön varje månad?! Men men den som har tålamod får veta och det känns i alla fall som rätt beslut.

Världen, here I come! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0