Lesson leard!Efter att jag åkt och postat paket och fikat med mormor och morfar åkte jag för att hämta ett lermonster i hagen..
Vet inte hur min häst lyckats men han var lerig från topp till tå, jättemysigt! ;)

Han var dessutom superpigg och låtsades som att varje liten sten vi gick förbi var livsfarlig och kunde attckera oss vilken sekund som helst när vi red ut. Grymt skön uteritt på 1,5 timme i kolmårdsskogarna <3
Ni som  inte har ridit eller har häst kan inte förstå känslan när man kommer dundrand i full galopp på en öde skogsväg. Man känner sig så jäkla fri! Underbart!


Hur som helst fick jag lära mig två läxor med..

1. Om du ser att du har tappat en vante när du bara ridit några steg så tänk inte; äsch, skit samma, så kallt är det ju inte. Orkar inte hoppa av och hämta den ( tar ju så mycket som ca 3 sekunder..). Och rid ut utan vantar. För även om det känns okej i början så blir det sjuuukt kallt efter över en timme i skogen!
Tog typ en kvart i varmvatten för att få mina fingrar normala igen!

2. Tänk inte att det tar för lång tid att springa ner och hämta tjockare strumpor och ta ett par vanliga. det blir kallt efter 2,5 timmar i stallet!!

Lesson leard: Det är kallt i Sverige! Under vintertid, fly utomlands och stanna där tills sommaren kommer! ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0