Fiender i tvättstuganIdag har jag styrt med allt till plåtningen för företaget imorgon samt tvättat.
Finns ju en del som kan irritera en med tvättstugan alltså. Om man bokat en tid till exempel, hur svårt kan det då vara för grannar att respektera det och ta bort sina saker i tid?!
Visst hade de tömt tvättmaskinen och torktumlaren men lagt världens berg med kläder på mangeln.
Jag använder den ju inte men ändå...

Sen blev jag attackerad av en spindel. Det satt en stor äcklig en på väggen som jag höll mig långt borta ifrån men så precis när jag va klar så satte den fart ner på golvet och rakt mot mig! Modig som jag är kutade jag till andra sidan rummet tills kusten var klar igen. Haha. Men ärligt varför ta sikte på nåt så stort som en människa ist för att springa åt andra hållet?!

Efter det lekte jag boxning med min tvättpåse :P Haha, eller så här är det. Min mamma är väldigt fjantig med att man går ner själv till tvättstugan. Hon säger att man vet aldrig vad som kan hända och vem ska höra dig där? Så hon skrämmer upp mig! Så när jag slängt in den sista tvätten och ska låsa ser jag en stor skugga komma mot mig och hinner tänka "hur slår jag hårdast" tills jag inser att det är min tvättpåse från IKEA som fladdrat till i vinden och gett en stor skugga i skenet från lampan.. Hahaha snacka om att det kan hända mycket en dag i tvättstugan!

Nej ni, nu ska jag sätta fart för snart kommer lillebror hit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0