Grattis världens bästa pappa

Idag fyller världens bästa pappa år så vi barn bestämde oss för att överraska mamma och pappa med frukost på sängen. Klockan åtta möttes vi utanför innan vi gick in och sjöng för pappa :)


Mysfrukost med världens bästa familj <3


Mosters prinsessor

Efter det åkte jag till min Valle och hoppade. Vet inte vem av oss som hade roligast då båda älskar att hoppa :D

Hände dock en sjuk grej i stallet. Jag stod och fixade ensilage till Valle när jag hörde nåt bakom ett plank. Inget konstigt egentligen för katterna springer jämt där men det lät som att det var minst fem katter eller nåt så jag bestämde mig för att gå dit och se så inget hänt och vad får jag då se knappt två meter framför mig?
En räv! Riktigt stor men såg ut som att den hade skabb och var ganska slö så jag tänkte att jag åtminstonde inte ville bli biten om den hade någon sjukdom så jag backade långsamt och tänkte att lämnar jag den i fred sticker den väl fortare än kvickt men inte då. Till slut försökte jag halvt om halvt skrämma iväg den innan jag gav upp och fixade Valles enslige ändå. Hade ordentlig koll på räven under tiden och den på mig. Såg den springa iväg tillslut när jag satt i bilen och åkte därifrån.

En lite ovanlig dag i stallet!

När jag kom hem hörde jag ett konstigt ljud i köket och gick för att se så ingen kran var på när jag istället står öga mot öga med såna här små rackare:

Lillebror hade varit och fiskat kräftor och lagade till dem så jag hann äta en, galet gott! :DEfter det åkte jag och hälsade på mormor på ålderdomshemmet och fikade. Var mysigt! :)

Sen åkte jag och storhandlade och nu har jag bakat klart de här:Två stora plåtar med tosca kaka till pappas födelsedagsfirande imorgon.

Nu jäklar är det dags för sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0