Äventyrlig resa till USAHej alla!

Har inte haft tid att uppdatera  er alls så tänkte börja från början. Jag skulle ju flyga själv till USA och var faktiskt inte ett dugg nervös fast jag skulle byta plan två gånger.
För det första: Res själva! Det är grymt roligt. Är man flera så är man ju mest i grupp eller med den man åker med men är man själv så träffar man så mycket människor!

På första planet, Arlanda - Dusseldorf, satt jag bredvid en tjej som var tre år  äldre än mig och som skulle till Miami och möta upp lite vänner. Vi satt och pratade bort de två timmarna så resan typ kändes som tio minuter.
Var jättelätt att hitta i Dusseldorf så det tog typ tio minuter innan jag var på plan två. Dock hann jag innan det följa med tjejen jag satt med och visa henne vart hon skulle. Hennes engelska var sådär..

På plan två, dusseldorf - New York, satt jag bredvid en svensk kille, två år äldre än mig som skulle till NY för att hälsa på släktingar.
Grymt trevlig även han så den redan gick med fort. Däremot blev vi riktigt oroliga när vi åkte över Grönland då en äldre dam på planet fick syrgas osv för att hon mådde så dåligt. Såg framför mig hur vi skulle behöva landa någon annanstans och jag missa mitt plan men som tur är blev hon bättre efter syrgasen.

Väl i New York var det jättelätt att hitta. Mest kanske för att minst fem personer sprang fram så fort jag tittade mig omkring lite och frågade vart jag skulle.. Efter en "fight" om vem av de tre killarna som tog emot väskorna för de som skulle med ett ytterligare plan var över tog jag ett tåg som tog mig till min sista gate.  Var där 1,5 timme innan. Hade gott om tid med andra ord.  En halvtimme innan boarding meddelar de att planet är försenat en halvtimme. Great! Träffade en ung kille som jobbade i Nashville och som jag stod och pratade med ett tag. Efter ytterligare en halvtimmes försening letade jag upp en plats att sitta och vänta på. Självklart följde killen efter. Vilket inte gjorde jättemycket eftersom det är ett bra sätt att fördriva tiden på.
När vi äntligen skulle få gå på planet så ropar de ut att motorerna på planet är trasigt och måste repareras. En halvtimme efter det fick vi äntligen gå på och jag som verkligen sett fram emot att sova lite höll på att gå i taket när killen som "förföljt mig" sittter i sätet bredvid mig. Vad är oddsen liksom?!

Hur som helst så sov jag lite och sen var jag framme i Nashville!
Undrar hur intressant hemresan kommer vara!


Kommentarer
Postat av: Fia

härligt att höra att allt är bra!!!! sjukt rolig resa ner:p Hehe! Ååå njut för fullt och shoppat massor;) puss puss love you<3

2011-11-06 @ 20:47:58
Postat av: emelieeriksson

ookej! :)

2011-11-06 @ 21:46:43
URL: http://emelieerikszon.blogg.se/
Postat av: dana

ÄNTLIGEN update!!! :D Shit vilken nice resa! Hoppas dagarna blir bra för dig det är tomt här utan dig. Saknar dig. PAssa på att njut som sjutton! haha du måste berätta allt sen! Det ser jag fram emot sjukt mycket!

ÄLSKAR DIG

2011-11-07 @ 12:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0