When an ordinary morning turns out to be amazing

Jag skulle ha klippt mig förra veckan men dagen innan ringde de från frissan och sa att min frisör var sjuk så jag fick boka om till en ny tid den här veckan.
Råkade då dubbelboka mig så jag fick ringa igår och ändra tiden igen så tillslut fick jag tid imorse 9.30.

Skulle cykla ned till frissören. Kom på att de bara tog kontanter så fick cykla som en tok för att hinna ta ut pengar innan. Kom in prick, galet stressad.

Fick inte min vanliga frisör utan ägaren och började småprata. Kom fram till att han planerat en modeshow för att visa upp lite frisyrer för reklam och undrade om jag i så fall ville visa upp mina klänningar från www.emelieraey.se samtidigt.

Självklart ville jag det så nu måste jag börja ta tag i mina klänningar lite mer! De har ju liksom haft lägsta prio just nu.. Men nu jäklar!

Helt sjukt att alla små händelser som att min frisör blev sjuk, att jag råkade dubbelboka mig och att det här var den enda tiden som fanns, slutade så jäkla bra!


Kommentarer
Postat av: Malin

Skulle du vilja rösta på mig i en foto tävling? Det skulle betyda jätte mycket och alla som röstar på mig blir länkade, så gå gärna in här http://elifoto.blogg.se/2011/october/fototavling-rosta.html och rösta på nummer fem som är min bild. Och skriv en kommentar till mig om du har röstat. Ursäkta om jag stör!

2011-10-11 @ 20:36:57
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0