The last couple of days..

Det har varit helt galna dagar! Förra tisdagen var det alla hjärtans dag och då var jag hemma hos mormor och morfar en snabbis med lite choklad. Då var mormor inte alls bra och på onsdgagen åkte de upp till akuten där mormor blev inlagd.
Därefter har det verkligen varit en bergochdalbana! De tror att hon hade lunginflammation och blodförgiftning och jag vet inte hur mycket medicin och sprutor hon fått de senaste dagarna.
Dock har mormor oerhört starkt hjärta så fast de har sagt till oss flera gånger att det endast är timmar kvar så kämpar hon vidare och blir åtminstonde bättre från infektionerna.
Däremot är det jäkligt jobbigt och svårt att se någon man älskar få kämpa så mycket som mormor får för varje litet andetag. Hela kroppen får jobba.
Igår var jag hos mormor i några timmar och lyssnade på hennes favoritmusik och sjöng med i alla låtar. Inte för att jag kan sjunga men för att hon och jag alltid gjort det. När vi bakade, spelade kort eller lagade mat så var radion alltid på i bakrunden och mormor kunde nästan varenda liten låt. Och var det någon jag inte kunde så kunde man alltid nynna med åtminstonde tyckte hon ;)
Ibland är hon vaken och tittar på oss när vi pratar med henne och igår klämde hon till och med min hand.
Bara framtiden kan visa hur det går.
Och det här är alltså anledningen till min otroligt dåliga uppdatering här på bloggen.
Jag och mormor är väldigt nära varandra så all min lediga tid försöker jag vara hos henne.

Kommentarer
Postat av: sarah

villken tur att hon mår bra nu =)

2012-02-24 @ 15:18:21
URL: http://klarahs.blogg.se/
Postat av: Marre

Usch vad hemskt :( Står väldigt nära min mormor också som legat på sjukhus mycket det senaste men som tur är hon bättre nu. Hoppas din också blir det! <3

2012-02-24 @ 22:18:31
URL: http://maaarree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0