Vinn en personlig almanacka

Just nu har jag ett samarbete med www.personligalmanacka.se och får tävla ut en personlig almanacka till er!
Visst är de fina? Blir ju liksom mycket roligare att ha en som man själv designat! :)
Allt ni behöver göra är att skriva en kort beskrivning om varför just ni skulle vilja vinna en personlig almanacka.
För en extra chans att vinna, gilla personligalmanacka på facebook:
http://www.facebook.com/personligalmanacka
.
Jag väljer ut en vinnare på torsdag klockan 10.00.
.
Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejhej, allt bra?! :D

http://swaxu.bloggplatsen.se

2012-03-14 @ 00:31:32
Postat av: Nayomi

klart jag är med ^^ och jag skulle behöva en då min hjärna inte verkar vilja hålla koll på någonting av de viktiga grejerna utan bara de onödiga roliga sakerna, och pojkvännen är dessvärre att säga inte heller någon vidare hjälpreda så en riktig sökes! haha

2012-03-14 @ 02:21:44
URL: http://nayomi.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag är med!För att jag har tänkt göra en sån men aldrig haft tid!

Skulle bli jätte glad för jag glömmer ofta saker och det skulle vara bra och ha en sån i handväskan där man kan skriva in saker! :) ha en bra dag! <3

2012-03-14 @ 06:46:18
URL: http://enbitavlivet.blogg.se/
Postat av: Tilda

Och så är dom skit snygga!

2012-03-14 @ 06:46:53
URL: http://enbitavlivet.blogg.se/
Postat av: fanny jönsson

jag är med, gillar de på facebook också :)

Den vore en superbra grej jag som alltid är så glömsk och glömmer bort allting. Jag kan skriva i alla mina läxor och träningstider där i. Kanon sak ! :D

2012-03-14 @ 06:50:57
URL: http://fanniiieee.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag är gärna med och tävlar och jag har gillat på facebook:)Min motivering är för att jag har nu en liten almenacka som jag får från facket Kommunal varje år, den är ju inte speciellt personlig eller fin på något vis:-/ Sen har jag ju sett många bloggare som har såna här personlig almenacka och jag vill bli en i den mängden av bloggare som kan visa upp med en bild på min nya fina almenacka:)

2012-03-14 @ 06:54:01
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/
Postat av: Tove

Har länge funderat på om jag skulle köpa mig en almanacka, men har aldrig kommit till skott då dom oftast har varit svarta och tråkiga. Detta är den perfekta tävlingen för personer som mig:) en person med ett bra MEN kort minne! Så att vinna en personlig almanacka som jag får designa själv och som jag sedan skulle skriva ner allt som måste göras i skulle vara perfekt!!Nu håller jag tummarna!

2012-03-14 @ 07:35:40
URL: http://tovelundbergs.blogg.se/
Postat av: Matilda&Tilde

Så lite så!

Jo men de skulle väl vara trevligt med en Egen designad almanacka! Har väldigt mycket saker i skolan just nu, och håller aldrig reda på när prov och sånt är..:(

2012-03-14 @ 07:36:55
URL: http://mtfashion.blogg.se/
Postat av: moa

Jag har gillat deras sida på facebook, på facebook heter jag Moa Ahlgren Brynolfsson.

Motivering: Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag är 16 år och bor själv, har himla dålig ekonomi och älskar att planera så en personlig almenacka skulle vara super duper bra för mig och jag skulle bli så glad!!! :)

2012-03-14 @ 08:57:56
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: F R I D O N

SV; åh va kul! självklart är jag med, och jag har gillat dom på facebook! :Dhm.. jag skulle vilja vinna en personlig almanacka dels för att jag tycker det skulle vara kul att designa den precis som jag vill ha den och dels för att det är lite svårt att hålla koll på saker nu när min kära iphone har lämnat mig (eller ja den har gått sönder, funkar inte alls) och där hade jag annars allt jag skulle göra så en almanacka skulle inte vara helt fel! :)

2012-03-14 @ 09:03:18
URL: http://fridon.blogg.se/
Postat av: Linda

jag är med:D jag skulle vilja vinna för jag inte har någon almenacka och tänk att få göra en själv helt awsome ju! det vill jag göra:D jag skulle ta bilder på min fina familj & pojkvän och sen skulle jag bli jätte glad varjegång jag ser den:D

2012-03-14 @ 09:15:02
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Helena.

Jag låg igår och funderade om jag hade något bestämt idag, antagligen inte! Tänkte även att jag MÅSTE bli bättre att börja skriva i min. Du vet sån blå, tjock pärm, som går att köpa på akademibokhandeln för en 100lapp. En tråkig almanacka med andra ord! :( Jag borde bli bättre, och hade utan tvekan blivit bättre om jag haft en som är rolig att skriva i. :) Ta hand om dig. :) Kram Helena

2012-03-14 @ 10:03:55
URL: http://helenaskog.blogg.se/
Postat av: Nemii

Sv: jag är nog en av de mest oorganiserade personerna som finns och en almenacka skulle underlätta väldigt mycket speciellt en personlig då vill man ju skriva och planera.

Skulle vara jätteroligt om man vann en.

Kram!

2012-03-14 @ 10:09:14
URL: http://nemiiii.blogg.se/
Postat av: ronja norlén

jag är med! :D

jag skulle vilja vinna en almenacka för jag är så sjuuuuukt dålig på att komma ihåg saker i huvudet och trots att jag skriver ner dom i mobilen så glömmer jag att kolla. dessutom så tycker jag att typ alla almenackor man kan köpa är så tråkiga, så därför skulle det vara mycket roligare med en personlig :D

2012-03-14 @ 10:39:50
URL: http://ronjanorlen.blogg.se/
Postat av: Emelie Bohlin

Jag är med :)

Mycket plugg i skolan och allt , och för tillfälligt har jag ingen almanacka så det är ju alltid smidigt att ha en? Plus att det är ju alltid snyggare med en som man kan bestämma själv hur man vill ha den :)btw; gillar redan på fb (Emelie Bohlin)

2012-03-14 @ 10:41:43
URL: http://emeliebohlin.com
Postat av: Mathilde

Jag vill vara med, älskar att skriva i en riktig almanacka. Gillat att kunna skriva kom-i-håg och att göra listor. Kan göra det på iphonen men det är inte alls samma känsla.

2012-03-14 @ 10:49:25
URL: http://happyfluffy.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag är självklart med!Som småbarns- och flerbarnsmamma är det inte alltid lätt att hålla allt i huvudet. Fem barn, varav de tre yngsta är 0, 1 och 2 år. Mycket bvc-tider och läkartider att ha koll på, både jag och barnens pappa har en del läkar- och röntgentider själva. De stora killarna har utvecklingssamtal, fotbollsträningar, träningsmatcher osv... därtill har jag en del möten att ha koll på - you name it liksom!

Du anar inte hur många gånger jag glömt bort tider och dagar, jag lovar... detta vore verkligen KANON! Att jag får designa den själv är ju liksom lite extra kul och gör ju att man gillar den mer och faktiskt kommer ANVÄNDA den istället för att den ska ligga och skräpa nånstans som det lätt blir med de trista sakerna man köper på Ica Maxi för en femtiolapp liksom...kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2012-03-14 @ 10:50:57
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag gillar på facebook också förresten, Annika Nilsson Pettersson heter jag där :)

2012-03-14 @ 10:51:15
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej fina Emelie! Vore fantastiskt att få äga en almanacka med egna illustrationer på. Har alltid velat ha en med eget motiv, men att få det tryckt vore perfekt! Är en flitig almanacks-användare nämligen. Virrig som man är... haha!Hoppas du får en fin dag i vårvädret, varma hälsningar Sofia

2012-03-14 @ 10:52:54
URL: http://foreverlullabies.blogg.se/
Postat av: Susanne

Låter som en rolig vinst :)

Jag skulle vekligen behöva en almanacka när jag alltid har fullt upp varje dag. Almanackan kommer vara mer personligt om man får designa den själv :)

Kram

2012-03-14 @ 11:15:37
URL: http://susannetran.blogg.se/
Postat av: Susanne

Förlåt att jag glömde skriva min e- postadress. Den kommer bara vara användbart ifall om jag vinner vilket jag hoppas att jag gör :)

2012-03-14 @ 11:17:10
URL: http://susannetran.blogg.se/
Postat av: Ch

Åh jag är med :)

Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka då jag inte har någon, + behöver verkligen kunna hålla reda på allt jag gör (träningar, jobb, skola, tentor, möten, läkarbesök osv) , oavsett vart jag är någonstans.

Jag är mitt i mina studier och det skulle vara toppen att kunna skriva upp tentor och allt sånt i en almanacka och att den dessutom är personlig är ju jättebra för då kan jag använda mig av mina foton jag tagit och ha de bästa fotona med mig i väskan hela tiden :)

2012-03-14 @ 11:22:10
URL: http://tigernalle.blogg.se/
Postat av: Johanna!

jag är med!! :D

jag skulle behöva en för att jag håller inte koll på nångitng,det skulle vara mycket lättare att skriva ner och komma ihåg det jag ska göra. Glömmer bort allt jätte lätt :P

2012-03-14 @ 11:23:20
URL: http://jojjohannaah.blogg.se/
Postat av: -Sofie

Tänk vilken ordning jag skulle finna, om jag en personlig almanacka skulle vinna. Om jag denna skulle ha, skulle jag bli så go' och gla'. :) fin blogg.

2012-03-14 @ 11:38:21
URL: http://sofiekleist.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Jag går första året på gymnasiet och har på senaste tiden haft ett berg av läxor som ligger och väntar på mig och jag har inte en aning om när de ska vara inlämnade och det skulle därför underlätta jättemycket om jag hade en almanacka att anteckna ner inlämningsdatum och andra viktiga saker :)(Kommer även vara perfekt som att jag har sämst minne när det gäller födelsedagar och vill inte riskera att glömma gratta mamma detta år igen, haha! ;))

2012-03-14 @ 11:45:12
URL: http://isabellc.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Jag går första året på gymnasiet och har på senaste tiden haft ett berg av läxor som ligger och väntar på mig och jag har inte en aning om när de ska vara inlämnade och det skulle därför underlätta jättemycket om jag hade en almanacka att anteckna ner inlämningsdatum och andra viktiga saker :)(Kommer även vara perfekt som att jag har sämst minne när det gäller födelsedagar och vill inte riskera att glömma gratta mamma detta år igen, haha! ;))

2012-03-14 @ 11:47:52
URL: http://isabellc.blogg.se/
Postat av: Tove Åkerlind

Jag är med :)

alltid bra att ha en, kommer liksom aldrig ihåg grejer som är super viktiga tex. prov och än massa saker i skolan de är typ såna saker jag kommer på dagen innan. :) Ha de bra !

2012-03-14 @ 11:49:07
URL: http://hjeertafotboll.blogg.se/
Postat av: ceezy

jag är med! :)

jag skulle vilja ha en personlig almanacka för att liksom få till en fin almanacka som verkligen passar en själv, för just den designen jag vill ha på den kanske inte finns i butik att köpa, så skulle va extra kul att sticka ut med en helt annan design på sin almanacka än de andras, även för att det skall bli roligare att använda den, för har man en tråkig almanacka så kan det nästan bli att man inte ens vill använda den så det skulle varit tvär kul att få en personlig almanacka så det blir roligare att skriva in viktiga möten och läxor samt planera resor i den! :)

2012-03-14 @ 11:55:30
URL: http://ceezy.blogg.se/
Postat av: Frida

Vilken rolig tävling!

Eftersom min omgivning desperat försöker få mig att söka till tankspriddas riksförbund borde en personlig almanacka vara ett steg i rätt riktning. Om jag kommer ihåg att vart jag lagt den bara...

2012-03-14 @ 12:10:18
Postat av: Annika

jag är med!

Jag vill vinna eftersom jag har länge dröm om en personlig almanacka som jag kan designa helt själv med mina bilder :)

2012-03-14 @ 12:11:16
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: emma ,

tack ska du ha :) ! jo klart man skulle behöva en almanacka! min motivering lyder som följer; vem skulle inte vilja ha 8 dagar i veckan, då de 7 man faktiskt har knappt räcker till? jobb, pojkvän, vänner, familj, träning, hemmasysslor (typ att tvätta) osvosv. man vill hinna allt, behålla kontakten med alla, vilket inte är det lättaste alltid. MEN svårast är nog att komma ihåg allting! när man skulle göra vad. jag skulle inte klara mig utan en almanacka i alla fall, för att kanske till och med hinna planera in några timmar att inte göra något alls för en gångs skull? tänk så mycket roligare det då skulle bli med en fin, personlig almanacka :) ! ha en riktigt bra dag du med <3

2012-03-14 @ 13:05:19
URL: http://anotherdaaay.blogg.se/
Postat av: KORNELIA

JAG ÄR MED! :DMotivering: har flera gånger deltagit i tävlingar där man vinner denna fina och super duper coola gåva men aldrig vunnit, hade jätte gärna (mer än gärna) vunnit en, hade varit så kul att få ha sitt "eget" tryck eller vad man ska säga på den, varje gång man tar upp den hittar man sina nära och kära.. Man glömmer dem aldrig lixom <3Har gillat deras sida :D

2012-03-14 @ 14:54:39
URL: http://korneliias.blogg.se/
Postat av: LIANA

absolut kan jag va med :D

ooo det skulle la va bra med en almenacka och skriva ner allt planerat !

Liksom , -Liana , det här måste du göra innan det och dat liksom !

Jag brukar ändra min planer hela tiden men skulle va jätte kul och få en sån Grattis :D

Ha en trevlig dag du med =)

P.s tack för tipset också ! :D

2012-03-14 @ 16:06:58
URL: http://lianaooo.blogg.se/
Postat av: S I L V I A

sv: Jag skulle vilja ha en almanacka! Skulle vilja ha en rolig i och så :D Och det vill man ju!

Jag har gillat dem nu!

2012-03-14 @ 16:16:46
URL: http://silviadinh.blogg.se/
Postat av: Michan

Jag skulle vilja vinna så att jag kan någon gång börja använda en almenacka. Innan skolan började köpte jag en tråkig läskigt vanlig almenacka och gissa hur mycket jag använt den. Högst i en vecka kanske... Om jag får en egendesignad almenacka så tror jag att jag kommer att ha mer lust att skriva ner alla läxor mm i den :)

2012-03-14 @ 16:26:09
URL: http://michanscorner.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag skulle behöva vinna en just för att jag är så himla glömsk, jag kommer aldrig ihår tider eller datum därför skulle det passa bra om jag vann. Så en almenacka skulle väl sitta rätt bra antar jag. Dessutom har jag tappat bort min andra och en egendesignad skulle sitta fint=)

2012-03-14 @ 17:07:51
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag skulle vilja vinna en personlig almenacka för att jag vill börja planera mera i mitt liv eller vad man säger. Det skulle vara väldigt roligt att få ha sina helt egna bilder i en almenacka, det blir säkert roligare att planera då!

Kram.

2012-03-14 @ 18:33:42
URL: http://chaange.blogg.se/
Postat av: Sara Åkerlund

Jag har gillat på fb!

Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja planera lite bättre och jag tror det blir enklare om man har en snygg almanacka! Dessutom tycker jag det är väldigt kul att få välja själv hur sidorna ska se ut osv.

2012-03-14 @ 19:23:23
URL: http://stickorstay.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Jag är med! :D Jag skulle bli super glad om jag vann för jag älskar att ha ett "mönster" - jag gillar att planera - så drf är jag i ett stort behov av en almanacka! Livet bli mycket enklare så!

Dessutom gillar jag de på fb ( Josefine Johannessen )

Hoppas du har en grym dag! Kram :)

2012-03-14 @ 19:24:36
URL: http://joseffinedjur.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag är med! :D Jag skulle bli super glad om jag vann för jag älskar att ha ett "mönster" - jag gillar att planera - så drf är jag i ett stort behov av en almanacka! Livet bli mycket enklare så!

Dessutom gillar jag de på fb ( Josefine Johannessen )

Hoppas du har en grym dag! Kram :)

2012-03-14 @ 19:24:48
URL: http://joseffinedjur.blogg.se/
Postat av: Åsa! ♥

Jag skulle vilja vinna en personlig almenacka för att det skulle vara så mkt lättare att hålla koll på hela mitt uppbokade liv! :)

Det blir ju mkt roligare att planera när den är lite mer personlig :D

Skulle bli superglad ifall jag vann ♥

2012-03-14 @ 19:28:49
URL: http://foreeveermee.blogg.se/
Postat av: linnea ögren

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en personlig almanacka, jag hade en förr i år, men jag råkade spilla ut en hel energi dryck över den så den blev helt förtörd, jag skriver varje dag i min almanacka och skulle absolut behöva en nu..

Jag skulle verkligen hoppa av lycka om jag vann. kram

2012-03-14 @ 19:38:48
URL: http://nellylinneaogren.blogg.se/
Postat av: Hanna - sjuksköterskestuderande

Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att jag har precis börjat studera på universitet och jag har mycket saker att komma ihåg. Alla olika internetadresser, telefonnummer, tentadatum och allt som hör till sånt. Det ska även kommas ihåg då man ska ha praktik och då den börjar osv. En almanacka skulle underlätta för mina studier och framförallt för min vardag då det är lätt att dubbelboka saker :)Jag gillar på FB.Ha en bra dag!

2012-03-14 @ 21:03:19
URL: http://mittliviovik.blogg.se/
Postat av: Isabelle Carlsson

Glömde även säga att jag gillat på fb redan! :)

2012-03-14 @ 21:58:17
URL: http://isabellc.blogg.se/
Postat av: Maria - Min väg till fotograf!

Jag är med, och jag vill vinna för nu börjar man snart sjuan och då kan det alltid vara bra med en almanacka som håller reda på läxor, prov, träningar och allt annat man gör på fritiden! Jag skulle behöva den sjukt mycket så att man inte glömmer att plugga sista dagen innan ett prov. Så att man inte får IG, och för mig är det som att världen går under. :(

Ha det bäst!!

2012-03-14 @ 23:22:50
URL: http://barfotaflickan.blogg.se/
Postat av: Maria - Min väg till fotograf!

Jag är med, och jag vill vinna för nu börjar man snart sjuan och då kan det alltid vara bra med en almanacka som håller reda på läxor, prov, träningar och allt annat man gör på fritiden! Jag skulle behöva den sjukt mycket så att man inte glömmer att plugga sista dagen innan ett prov. Så att man inte får IG, och för mig är det som att världen går under. :(

Ha det bäst!!

ps. har gillat på fb också :D

2012-03-14 @ 23:23:43
URL: http://barfotaflickan.blogg.se/
Postat av: sandra

EFTERLYSES: förvirrad psykologstudent söker flexibel och stresstålig planerare som utan svårighet hanterar många bollar i luften. ett visst mått personlighet önskas, dock inget krav. hör av er!(ps. gillar på facebook)

2012-03-15 @ 01:18:37
URL: http://mim.blogg.se/
Postat av: dianasdrommar

Som 3 barnsmamma med ett aktivt liv skulle en sån fin almanacka förgylla min vardag varje gång jag behöver anteckna nåt nytt att komma ihåg...vilket är varje dag ;) kram/Diana

2012-03-15 @ 04:59:47
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Postat av: Emelie ♥

Jag är sjukt ledsen att jag kommenterar just denna dagen som tävlingen avslutas med jag vill jätte gärna ha en lite chans att vinna denna personliga almenakan! :)Jag vill vinna den för att jag behöver få årdning på mitt liv på något sätt så jag hade behövt en sån till hjälp :) Jag har mycket problem med att komma ihåg saker och känns som att jag har ett guldfiskminne hehe :) kram

2012-03-15 @ 21:01:58
URL: http://linneafea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0