New in!

Idag blev det ett magpass på gymmet. Tufft men skönt! Lär ha härlig träningsvärk imorgon! :)

Köpte nya träningsbyxor idag! Äääälskar dom!! ❤


Shopping

Flera timmars shopping och ynka 2 träningslinnen fick följa med hem! Välkommen vårmodet! Gärna NU!


Morning workout

Började söndagsmorgonen med ett ordentligt gympass ala armar och rygg. Ska se till att lära mig alla maskiner ordentligt men idag provade jag iaf 2 nya maskiner! Nöjd! :)


Lördag var det ja!

Lördagskväll och de flesta är ute och roar sig med vänner men inte jag inte. Efter alla latdagar nu runt jul bestämde jag mig för en ordentlig dag med gym och jobb! Dessutom är det ju snart nyår och då ska det partas igen, om än med försiktighet. ( till skillnad från juldagen ;) hehe. )

Tränade i mina nya träningsbyxor som jag fick i julklapp av mina syskon. Älskar dom! Mage och ben som fick sig en omgång idag och imorgonbitti kör vi igen! :)


Laaaaazyday!

Herregud jag vet inte när jag senast hade en sån slappardag! Känner mig sjukt dålig som inte gjort en enda vettig sak idag utan bara legat i soffan hela dagen lång! Men skönt har det varit! Ska fortsätta slappa fast nu i sängen med en bra bok.

I'm back tomorrow! ;)


Let's deal!

Passa på att handla våra skor som just nu ligger uppe på let's deal! :)


Christmastime

Igår bakade jag massa härligt julgodis till julklappar och idag ska de sista julklapparna slås in! :)

Men först väntas det några timmars jobb! :)


All I want for christmas...

 
 
.. is time! Hehe nej då, men fy sjutton vad tiden bara springer iväg! Fattar inte att det här året snart är slut!
Har ju tusen saker som måste bli klara innan årsskiftet! Men men, bara att göra sitt bästa! :)
 
För övrigt tycker jag att "tid" är det bästa man kan ge någon annan också. Inte just tid men något man själv lagt ner tid på att göra. Lätt det finaste man kan ge bort till någon då tiden är bland det dyrbaraste man har själv. Att då ta av sin egen tid för att göra nåt åt någon annan är för mig bland det bästa man kan ge. En av mina finaste presenter nånsin fick jag av en av mina närmaste vänner, Karolina, i födelsedagspresent. En bok med bilder på våra roligaste, knasigaste och bästa minnen. Underbar present som jag blev så glad för <3
Lovar att jag ska göra en liknande fin present till dig så snart detta kaosdeluxe lagt sig!
 
I övrigt har många frågat om allt är bra med mig eftersom jag uppdaterat så dåligt. Och absolut, jag mår kanon!
Väldigt mycket på gång med företagen bara som måste bli klart innan årets slut och det är därför jag har varit lite frånvarande. Men det kommer! :)
 
 
 

Världens finaste luciatjejer

Vad ska man säga? Sötaste ungarna i världen som var så duktiga i luciatåget på dagis! ❤❤ moster älskar er!


My future

Dålig blogguppdatering. Jag vet! Det är liksom lite för mycket viktiga saker som händer runt om mig just nu med mina produkter och företag. Jag önskar att jag hade någon i min situation att fråga om råd ibland! Visst, jag kan fråga många människor om råd men nån som inte har tagit fram helt nya produkter/ uppfinningar från en idé till verklig produkt förstår inte riktigt känslan. Ta en investering i företaget för att slippa ta ett litet lån men släppa ifrån sig en del av företaget som alltid kommer vara nån annans? Eller ta ett microlån då det inte handlar om mycket pengar? Innovationslån?
Olika bolag? Samma bolag? Produktinvesterare? Företagsinvesterare? Nån som vill jobba i företaget och komplettera mig? Anställa nån?

Som sagt, det snurrar i mitt huvud just nu för jag vet inte vad man ska/ borde göra! Men man känner det väl så småningom!

Nu, sovdags! Zzzzz...


Me ;)

Haha, så jäkla söt bild va? Dessutom är det där typ jag på morgonen! Haha. Sitter och dricker kaffe nu i väntan på ett möte och sen ska jag ösa ut mot krokek för att ta in alla hästar. Eller ösa är väl inte rätt ord för det är svinhalt! Men ut ska jag iaf :) ha en bra helg allihop!


Uppe med tuppen

Var på kontoret vid halv sju idag för att hinna med alla måsten. Fick klart det mesta redan innan alla andra ramlade in på kontoret och nu har två bra avtal skrivits till nästa år. Grymt! :) Nu ska jag inspektera en ny produkt som kom med leverans från Kina igår och som kommer börja säljas riktigt snart. Ska bli kul att visa er den snart! :)


Monday

Måndagsmorgon och en ny arbetsvecka! Kul att fortfarande va så förkyld och sjuk att man inte alls har orken man skulle behöva. Men men, snart blir jag förhoppningsvis frisk!

Nu, ska jag svara på helgens obesvarade mejl och sen vankas produktionsmöte, mentormöte m.m :)


Första adventsmys

Första advent igår vilket betyder första adventsmys! Med andra ord, tända första ljuset och äta julvört med julskinka. Mysigt! :) ännu bättre att kunna äta det till frukost ett bra tag framöver nu ;)
Hoppas ni hade en mysig första advent!


RSS 2.0