Friday

Fredag vilket betyder lagfest ikväll och jag är fortfarande sjuk. Var längesen en ordentlig förkylning höll i sig såhär länge!
Men men bara att bita ihop, nu är det dags för frukost här på kontoret med de andra. Mysigt! :)


Sjuk..

Fy vilken seg dag! Haft feber, halsont och hostat som en tok hela dagen. Enda jag orkade var att posta massa paket. Så imorgon MÅSTE jag va frisk så jag kan ta tag i allt jobb!


The one and only

 Många klädtips har efterfrågats och det här är min just nu, finaste klänning ( enligt mig själv i alla fall.)
Älskar att man kan klä upp och klä ner den hur man vill och dessutom mixa med skärp i olika färg och material för att ändra looken. Totalälskar den! <3
 
Vad tycker ni?
 
 
 

I don't know what I would do without you


Handla med Kina

 Det är många som har åsikter om att handla med Kina. Många har blivit blåsta men många har även varit väldigt nöjda. Jag är en av de nöjda. Åtminstone än så länge. :)
 
Jag tycker att det viktigaste du ska tänka på om du handlar med Kina är hur du betalar. De enda som kan ge någon ersättning om något går fel är paypal. Därför är jag väldigt noga med att kolla så leverantörerna godkänner betalning via paypal.
 
I övrigt så brukar jag faktiskt leta leverantörer/ tillverkare på Alibaba.com. Söker jag efter någon som formsprutar plast så söker jag efter liknande produkter som den jag är intresserad av att tillverka. Därefter brukar jag välja ut 10 tillverkare som jag kontaktar. Därefter får du en hemsida av dom vilket jag brukar uppskatta och kontrollera. Verkar de seriösa eller skulle de lika gärna kunna stänga ner sidan dagen efter och ta dina pengar?
 
Därefter skickar jag en förfrågning på hur mycket produktionskostnaden skulle vara för min produkt, jämför priserna och väljer därefter en tillverkare att jobba med.
 
Sen tycker jag att det är oerhört viktigt att arbetsförhållandena är bra hos det företag jag väljer att samarbeta med men tyvärr så är det svårt att kontrollera tills man beställer större volymer av dom. Då vi förhoppningsvis snart är där kommer det självklart vara en viktg punkt på listan med.
 
Jag säger dock inte att det här kanske är helt rätt men det är hur jag har gjort och för mig har det fungerat riktigt bra! Har ni fler frågor om det får ni skriva en kommentar eller mejla mig.
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
 
 
 

Crazy chinese

Gaaaah!! Håller på att mejla fram och tillbaka med alla mina produkter om tillverkning i Kina men man blir ju tokig på alla jäkla svar! De kan aldrig sänka priset innan de får svart på vitt att andra fabriker gör det billigare. Då däremot går det att sänka utan att blinka. Men innan ruinerar man dom med ett så "lågt" pris.. Men men, man lär sig alltid nyttiga saker! Många som ber om tips på hur man ska tänka när man handlar med Kina. Kommer upp ett inlägg om det senare! :)


Morgonstund har guld i mun

Spinningpass och magpass avklarat innan klockan åtta! Nu blir det en ordentlig frukost och sen raka vägen till kontoret! Lovely morning! ❤


Wish list

Fy tusan, gått och suktat efter den här jackan hur länge som helst nu. Är helt kär i den här modellen från didrikson!
Dessutom behöver jag verkligen en ny vinterjacka! Dock.. känns det skapligt onödigt just nu då jag vet hur mycket "nyttigt" till företagen jag skulle kunna lägga dom pengarna på istället. Och nu när jag gjort ett val att leva på i princip 0 kr ett tag så får jag liksom skylla mig själv. Dock tycker jag det är värt det! :D
MEN har någon nu 2000 kr som ligger och skräpar eller som ni använder på nåt dåligt så vet ni ju vart ni kan spendera dom så de gör mer nytta ;) Annars kära mamma så vet du vad jag önskar mig i julklapp! hihi. stl 34 ;)
 
Nej, nu ska jag fortsätta jobba!
 
 

Monday!

Måndagsmorgon och början på en ny vecka! :)
 
Lär dock bli en skapligt stressig vecka för min del! Har precis gjort en " Veckans To Do -list" med över 40 prio ett saker som bara MÅSTE göras.
Haha men men, det löser sig nog som allt annat! :) Försöker faktiskt fördela arbete till några av mina nära men det är svårt för jag har sjukt kontrollbehov när det gäller mina produkter. Men jag ska bli bättre på det! :)
 
Började för övrigt veckan med en sovmorgon. Sov ända till åtta! Försöker vara på kontoret 8 varje morgon men kände att jag behövde avverka dagens gympass när jag vaknade så kom inte hit förens vid tio. Skönt! Extra skönt att dessutom ha tränat direkt på morgonen så det är gjort. Älskar att vara tidigt på gymmet för då är man nästan själv där. Idag blev det fokus på ben och mage. Imorgon armar och rygg eller ett löp pass beroende på vädret! Träning tar bort stress så alla som ör oroliga att jag ska gå in i väggen kan vara lugna ;)
 
Nej, nu ska jag ta tag i numero 4 på min priolista; Skicka sekretessavtal till Ikea leverantörerna.
 
 
 
 
 

Best day ever!!

Sjukt hur grymt glad man kan vara! Fasen vilken bra dag! Galet!!! 😃😃


Wish it, Dream it, Do it!

Imorgon är en av mina hittills största milstolpar med företagen och vad händer då? Tidigt imorse ringer ett företag som har fyra galet stora webbportaler och är intresserade att ta in skorna! Hur grymt är inte det?! Hoppas bara det blir av också!!

Vad som än händer imorgon är det här en grymt bra vecka!


Nya ställ

Dålig uppdatering men det är så jäkla mycket den här veckan så det får helt enkelt vara så! Hämtade våra nya ställ till agirlsbestfriend.se! Hur fina är dom inte? Från bambu reklamproduktion! Älskar dom!! Nu kör vi! :D


.


Time to go

Nej, det börjar kännas alldeles för ensamt här på kontoret så nu ska jag ta med mig resten av jobbet hem och fortsätta i soffan framför tvn!

Mina grannar skojar jämt om att jag ser ut som en packåsna varje dag med allt jag släpar med mig. Förstår INTE vad de menar ;)


131108

 Klockan är ett och jag ska äta min lunchlåda innan jag åker på möte klockan två.
Idag tog jag ordentlig sovmorgon och åt frukost framför tvn. Kände mig värd det efter att ha gått upp tidigt och åkt till gymmet direkt på morgonen flera dagar i rad nu.
 
Dessvärre blir det ingen fredagskänsla för mig för jag lär va kvar här på kontoret tills sent ikväll! Men jag älskar vad jag gör så det gör mig inget! :)
 
Ska på möte och visa mina helt klara displayer och förpackningar till en av de nya produkterna. Snart kommer jag äntligen få berätta vad det är! Inte långt kvar nu tills alla skydd är igenom. Längtar!! :D
 
 

From my closet

Jag vet hur dålig jag är på att visa bilder på vad jag har på mig fast ni alltid ber om det. Men här kommer i alla fall kläderna jag har på mig idag! Tokälskar min nya skinninspirerade vippiga kjol <3
 
 
 
 
 
 

Back in The cold

Fy tusan! Från 33 grader till 5! Höll på att frysa ihjäl när jag kom hem!! Var otroligt skönt att komma iväg till solen en sväng även om det känns som att man har tappat all färg redan.. Blev ju dock inte direkt så att man blev mindre sugen på att resa! Vill till Asien typ.... NU! haha. Men men, nån gång kommer jag nog iväg dit! ;)


RSS 2.0