See ya in a month G.C

Om en månad medans ni andra fryser kommer jag ligga på en strand i solen! Haaaaappy!! :D


Provträning F.S

Blev en morgonträning på Friskis och Svettis! Ska testa Factory fitness med innan jag bestämmer mig för om jag ska byta gym. Stora lokaler på Friskis men rätt mycket folk fast det var tidigt!

Därefter var det dags för första mötet för dagen. Sitter och väntar på andra nu men då jag var lite tidig så hann Jag in här en sväng och uppdatera er lite ;)


Vad sjutton hände där?!

Frost?! Minusgrader på natten?! Jag tror jag dör! Dags att boka en resa till sol och värme typ.... Nu!

Ska värma mig med kaffe efter morgonlöpningen!


Get it work!

Var på väg till gymmet imorse men fick ett telefonsamtal i hissen om att vi kunde få ett produktionsmöte och försöka få klart min ena prototyp så det blev bara att kasta på sig andra kläder och ge sig iväg på möte istället! Direkt efter det var det dags för affärslunch och sen ösa mot jobb.

Allt som oftast klagar jag på mitt hår men måste faktiskt erkänna att det är skönt med "självhalvlockigthår" när man måste iväg på direkten! Idag hann jag inte ens borsta det! Haha


Words

Nu tar vi tag i den här dagen! Möten ska förberedas och affärslunch ska planeras in! :D


Leather & Cousy

 
Shorts/HM  Shirt/BikBok  Shoes/ Deichman
 
 
 
 

Done with todays "to do".

Har precis haft möte med min revisor samt bokat in möten och annat för flera veckor framöver.
Helt klart klar med dagens " Att göra lista". Nu ska jag åka till stallet!
Har dock blivit sjukt dåligt med tränandet för min del just nu då jag fortfarande bor i ett renoveringskaos! Förhoppningsvis blir det bättre till nästa vecka när nya köket kommit iordning! Det finns ju liksom alltid tusen saker man borde göra känns det som! Nej, nu till stallet!
 
 

Intervju med mig i nollelva

Ni har väl inte missat nya nollelva där ni kan hitta en intervju med mig om ena företaget?! Passa på att ta ett ex när ni går förbi! :)

Andra gången på kort tid man är i tidningen. Riktigt roligt! :)


Week

Tiden bara rinner iväg! Var på Ikea och beställde kök igår som kommer idag!! Blir många svängar till returpunkten idag med gamla köket!

Var på ett grymt seminarium med vår företagsgrupp! Lärde mig massor! Kul bara när man ändå klätt upp sig lite och precis innan man ska hälsa på alla ser att man har målarfärg på hela händerna! Haha. Men vad fasen så får det ju vara när man renoverar!


Shiffondress

 
Var tvungen att fira lite idag och beställa två klänningar från asos.com som jag gått och kikat på ett tag. Det är ju många föreläsningar och annat viktigt som kommer upp för mig de närmsta månaderna och man måste ju faktiskt ha nåt att slänga på sig ;) Älskar den här klänningen jag köpte senast så det blev två liknande modeller fast i lite mer höstiga färger.<3
 
Visst är den väl fin?
 

Workingdays finshed

 
Inatt jobbade jag det sista skiftet på D-skift, pm 53. Firade med att åka till gymmet direkt när jag vaknat. 
Har verkligen försummat gymmet nu när jag flyttat och jobbat. Det har verkligen inte funnits tid men man mår ju så mycket bättre av att träna så nu jäklar kör vi igen! Ska däremot kolla upp om man kan provträna på andra gym. Känns så himla onödigt att åka in till stan och gymma nu när jag inte ens bor nära..
 
Sitter på kontoret och har jobbat några timmar. Har dessutom äntligen bestämt vitvaror och kök så nu ska allt bara beställas och så har jag äntligen ett användbart kök. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag längtar tills jag kan laga ordentlig mat igen! Längtar ihjäl mig efter min egen hemlagade korvstroganoff! Nej, nog om det. Nu blev jag ju döhungrig. Dags för lunch!
 
 

16 timmarspass

Körde ett dubbelpass såhär dagarna innan jag ska sluta. Underbart! Eller?! ;)

Ännu mer dessutom eftersom jag var på kontoret och styrde med företagen från åtta imorse! Men det var bara kul! :D

Nej, dags för lite kaffe så man orkar tio timmar till! Yeey!


7 days left

7 dagar kvar innan jag endast är egen företagare! Känns sjukt skönt och kul men samtidigt skrämmande att jag ska klara mig helt själv utan nån att luta mig tillbaks på om nåt händer. Men mest jäkligt kul! :) snart kan ni allt få lite bilder på lägenheten med! Det börjar ta sig även om den inte är klar än på långa vägar! :)


Actions says more than a thousand words

Innan den här månaden är slut ska jag ha bokat en resa nånstans! Jag behöver äventyret, upplevelserna, solen och värmen!!


Living in The backseat Of my car

Kaosdeluxe då lägenheten inte är renoverad så att jag kan ha en säng där än så för tillfället lever jag hos alla andra och med mina viktigaste ägodelar i bilen! Haha.
Det värsta är att det kommer va så i ytterligare några dagar så tills jag får dit en madrass kommer uppdateringen här va tråkig. Men sen drar vi igång ett nytt kapitel med ny lägenhet och då jag bara lever på företagen! Då kommer nya annonser upp på bloggen och den kommer uppdateras flera gånger varje dag! Men i några dagar till får ni hålla ut! :) men den som väntar på nåt gott... ;)

Så här hade jag önskat att min säng såg ut! Herregud så snyggt! Dock väldigt tjejigt ;)


RSS 2.0