Morgonträning

Idag var en riktigt bra morgon! För några veckor sen hade jag riktigt bra rutiner och tränade ofta på morgonen och mådde så himla bra! Man får ju sån himla energi och mår bra av att träna. Därefter kom kylan osv och på nåt sätt slutade jag med det vilket gjorde att jag istället försökte stressa in träningen på eftermiddagarna när jag egentligen inte hade tid.
 
Men imorse släpade jag mig upp ur sängen kl 6. Var jäkligt tungt och jag vet inte hur många ggr jag hann tänka att jag kanske skulle strunta i träningen innan jag väl stod där i träningssalen. Men när man väl är där så blir man ju pigg direkt!
 
Det blev ett CX-pass och ett spinningpass. Kom hem igen till strax innan 8, unnade mig ett snabbt bad, en ordentlig frukost och var på kontoret kl nio. Med världens energi och träningen avklarad så att man inte behöver stressa för att klämma in den under dagen när det alltid är så mycket annat som dyker upp.
 
Jäkligt nöjd! Nu ska jag verkligen fortsätta med det här för man får så jäkla härlig energi av att träna på morgonen. :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0