Trainstation

Photograph/ Samuel Edström  MakeUp/ Knockout Makeup  Model/ Me
 
Onsdag och jag ska strax bege mig ut på massa möten. Vi började dagen med gemensam frukost ala räkmacka på kontoret. Mysig start! :)
 
För övrigt har jag bara gjort det mesta klart för kommande möten och mejlat vad som känns som tusentals mejl mellan olika leverantörer! Och mer kan jag ju inte säga för allt är så hemligt. Kul att läsa för hundrande gången va? ;)
 
 

Tisdag

Vaknade 5 i morse och jobbade sen 6. Är dessutom fortfarande kvar. Snacka om arbetsglädje?! :)
 
Dock dålig på att uppdatera här, jag vet! Men det är för att precis ALLT kommer att ändras i mitt företag så det är mycket som ska fixas. Men när det är kirrat kommer bloggandet bli en del av mitt jobb så ni kommer märka en förändring! :)
 
Idag har jag varit och designskyddat 3 produkter och lärt mig en hel del om det. Grymt bra att kunna för framtiden när man är entreprenör! :D
 
Nu, ska jag slänga iväg de sista mejlen och bege mig mot en hamburgare. Ska bli underbart <3
 
Bjuder på en bild från ett roligt projekt som ni snart kommer få se fler bilder ifrån!
 
 

Fredag

Så härligt med fredag! Snart helg! :D
 
Blir dock en väldigt lugn helg för min del då vi har cup hela söndagen. Men kul ska det bli!
 
Ändrade om ett möte lite snabbt nu från  kl 12 till 17 så jag ska kasta ihop sakerna och passa på att hälsa på min farmor och farfar lite! Man får passa på när man får lite oplanerad ledig tid!
 
 

Bergodalbana

Den här veckan har verkligen varit en bergodalbana för mig! Många viktiga och stora beslut att ta.
Efter två möten idag, ett med en av mina mentorer och ett med en jurist så tror jag att jag har bilden framför mig för hur jag vill att framtiden för företaget ska se ut.
Kommer innebära stora förändringar men enbart roliga så nu ska jag släppa stressen över hur jag ska göra.
Oavsett vilket alternativ det blir så kommer det nog bli riktigt bra! :D
 
Älskar mina nära och kära som stöttar mig så otroligt bra i såna här situationer, jag blir nämligen väldigt lätt sur och lättirriterad när jag är stressad! Tack för ert tålamod med mig <3
 
Har tagit lite foton med och nu framöver kommer ni se en hel del förändring på bloggen. Det kanske tar lite tid men sakta men säkert kommer saker att hända då även bloggen är med på ett hörn av företagets framtidsplaner! :)
 
 
 
 
 

Work it

Snacka om en omvänd dag! Kände igår att jag verkligen behövde sova ut. Sagt och gjort, sov 12 timmar 21-09. Och kände mig på topp när jag vakna! :) 
Hade en lång och ordentlig frukost och sen åkte jag till gymmet. Körde ben idag. Lite lättare vikter men många repetitioner. Nöjd över mig själv. Körde slut på mina ben så att jag knappt kunde gå upp för den lilla trappan till bilen! 

Efter det blev det en lång ridtur följt av ett jätteroligt möte om framtiden med en grym tjej och nu några timmar på kontoret innan det blir kvällsmat och tbx till de vanliga rutinerna imorgon! 
Lifechanging

Fick ett samtal i morse som verkligen kan förändra mitt liv. Kul bara att jag inte fattade det själv först utan var rätt skeptisk tills vi la på och jag fick tänka igenom det. Och tur att jag har några dagars betänketid på mig!
 
Nu känns det ju som ett väldigt bra förslag så nu ska jag tänka över, räkna och gå igenom allt väldigt ordentligt innan jag säger nåt mer! Galen morgon! Verkligen inte vad jag räknat med!  :D
 
 
 
 
 

Winterland

Blev en härlig Uteritt i snöfall med en pigg häst innan jag mötte upp sis, Carro och Lotta för lunch. Mysigt värre! Måste göras oftare! :) 

Nu ska jag göra iordning mig och vänta på att finaste Lina ska komma hit ❤ 
Prototyp

Lördagen kunde inte börja bättre! Gjorde ett test på en ny produkt igårkväll och den kunde inte va mer perfekt än den var imorse! :D 

Nu blir det en grym frukost på det här hos mamma och pappa! Mysigt! :) 
Fredagsmys ❤
<3

 
 
 
 
 
Två grymma låtar som går på repeat hos mig på kontoret när jag packar skor. Tror de flesta på kontoret snart kan de här två utantill ;)
 
Gillade inte den sista första gången jag hörde den men nu ääälskar jag den!

From my wardrobe

 

Alltså vad tusan har hänt med vädret?? Jag vill INTE börja använda min vinterjacka igen!!
Har kylan och snön inte kommit än kan det väl stanna borta helt! Jag vill fortsätta gå i vårkläder!
Bara så att ni vet ;)
 
Började dagen på bästa sätt med att bästis kom på besök. Efter några timmars tjejsnack har jag däremot jobbat  järnet! Många möten. Just nu håller jag på med CE märkning av två produkter. Svårt!
 
Det kommer upp fler inlägg om företagande. Ska försöka få till minst 2 per vecka då det uppskattades så mycket! :)
 
 

Friday

Fredag! Yeey! Här ska skickas lite fler skor innan det vankas promenad i kylan! :) 
Första steget till att förverkliga en idé

Nu så, lite ordning på bloggen och en del tips och trix på hur ni går tillväga om ni har en idé som ni vill förverkliga.
 
Nästan alla har en idé på en uppfinning eller en produkt som de skulle vilja förverkliga, dock brukar de här meningarna stå i vägen för att man ska lyckas:
 
* Jag kan inget om sånt där
*Jag vet inte vart jag ska vända mig eller hur jag ska gå tillväga
* Nånstans i världens finns det säkert redan
 
osv, osv. Kanske har ni även som jag hade, många personer runt omkring er som säger att det är helt omöjligt och onödigt av dig att ens försöka då det ändå aldrig kommer gå.
 
Ert första steg i rätt riktning är att tänka som jag gjorde:
 
Om jag ser tillbaks på det här om 30 år, vad kommer jag då tänka om jag aldrig ens försökte?
 
Det är inget fel i att misslyckas. Själv tycker jag att man lär sig allra mest av sina misslyckanden. Jag har själv misslyckats och blivit lurad i början av mina innovationsår. Men mer om det en annan gång. Det viktiga att komma ihåg är att det inte är fel att misslyckas. Oftast är det en oerhört bra punkt då du lär dig något.
 
I Sverige har vi dessutom mycket bra hjälp att få helt kostnadsfritt. Kanske vill du bara ha hjälp med att veta om din idé verkligen är unik eller om den finns någonstans? Eller kanske att utveckla din produkt? Finns det bidrag att få?
 
Min absolut största hjälp har varit, och är fortfarande, Almi Företagspartner AB. De finns på flera olika platser runt om i Sverige och hjälper dig med kostnadsfri rådgivning. Utan ALMI hade jag inte varit där jag är idag så jag är dom oerhört tacksamma.
 
 Gå in på: http://www.almi.se/ och se om de kan hjälpa även dig med att förverkliga din idé. Det är värt det!
För du vill väl inte tänka tillbaka om 10- 20 år och tänka: Vad hade hänt om jag försökt?
 
Försök!
 
 

Healty food

Var så galet hungrig när jag kom hem! Som tur är hade jag redan stekt kyckling så det var snabbt och enkelt att slänga ihop en kycklingsallad! Extra mättande tack vare avokadon! Gillar ni avokado? Jag ääälskar det! Speciellt med lite salt på. ❤ 


Nu ska jag fortsätta skicka skor! 


Night night

Dags för sängen!! Helt slut efter dagens äventyr! Imorgon ska det banne mig börja bloggas ordentligt! Men tills dess, sov gott :) 


Tisdag

Fy tusan, jag har ingen bra dag idag! Vaknade med ont i ryggen och galet trött! Har äntligen börjat piggna till nu, 5 timmar senare. :)
 
Men jag har gjort mycket "nyttigt" idag. Äntligen tagit tag i att skicka in och skydda ett produktnamn. Äntligen skickat iväg massa brev som bara legat och äntligen fått klart alla fakturor osv från samarbetet med Let`s deal!
 
Ska fokusera på allt bra med företagen och inte låta vissa människor stjäla energi ifrån mig. Haatar verkligen dålig energi så att man inte har lust att göra något. Något att verkligen fokusera på 2014!
 
 
 
Never let other people bring you down!
 
 

Dreams
Veckans leverans

Äntligen är veckans leverans av skor avklarad! Närmare bestämt 220 par. Var skönt att slänga sig framför tvn efter över 12 timmars jobb! Jobbigt men självklar jättekul med! :D Efter det blev det fredagsmys med kycklingsallad och granatäpple till efterrätt. Galet gott!! ❤ 
Morning workout

Började dagen på gymmet och nu sitter jag på kontoret och häller i mig kaffe. 220 skor att skicka tills imorgon. Lovely! ❤


RSS 2.0