Eget företag är en lyx

Jag ÄLSKAR att driva eget företag! Det är ibland oerhört hårt, tufft, krävande osv.
Jag har till exempel spenderat 20 timmar i bil de senaste 2 dagarna varav det ena var för ett möte på knappt 30 minuter! Dock ett riktigt bra och givande möte så det var definitivt värt det!
Men det är viktigt att man är beredd på att livet inte är en "dans på rosor" när man startar eget. Det finns fördelar med att man kan planera sin arbetstid. Är det till exempel riktigt fint väder och jag vill ligga vid en pool i några timmar och sola så kan jag det! MEN då måste jag antingen gå upp så att jag är på kontoret riktigt tidigt och jobbar in de där timmarna eller sent på kvällen. Jag hoppar aldrig över några timmar på jobbet utan jag jobbar absolut minst 8 timmar/ dag och oftast mycket mer.
 
Men det är så otroligt kul att jobba hårt och se resultat! De senaste dagarna har jag presenterat mitt livsmedel för några av Sveriges absolut största företag inom den changern och att få positiv kritik från dom och veta att det man gjort verkligen är något de letat efter och är bra är den bästa belöningen man kan få!
Den absolut bästa är självklart om någon av dessa nu köper produkten men det får jag hålla tummarna för ett tag till medans styrelser kommer med beslut.
 
Mitt sista lilla råd är:
 
Har du en dröm som du kommer kunna se tillbaka på om 10 år och ångra att du inte provade så gör det! Det är värt det! Du kan misslyckas, men du kommer i alla fall inte kunna titta tillbaks på det och undra vad som hänt om du provade.  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0