Best cake ever tonight

Ikväll ska jag lägga upp den finaste tårtan jag gjort hittills här på bloggen. Men för att ni inte bara ska överösas av bilder på mina tårtor så ska jag skriva om lite annat också ;)
 
Anledningen till att jag inte lägger upp så mycket andra bilder osv nu har varit att jag mest har tagit bilder och laddat upp med telefonen förut. Men den är numera full med ca 3000 bilder! Haha. Så innan jag tar tag i saken och köper en hårddisk till alla bilder så är det dåligt med bilder. Tror dock att jag ska ta tag i detta redan idag!
 
Köpte dessutom en ny telefon igår så snart blir det bilder igen! :)
 
 
Hur som helst, idag är det torsdag ( herregud tänkte skriva tisdag, dagarna går alldeles för fort!!) vilket är den kortaste arbetsdagen på veckan för mig då jag har stallet då, vilket menas att jag tar in och fixar allt åt de 4 hästar vi har i stallet. Går rätt fort och de andra dagarna slipper man så det är superbra! :)
 
Därför har jag varit på kontoret sen sju och lagt en hel del ordrar. Bland annat har jag tagit in ett test på rosabandet skor. Tror att de kan bli riktigt populära och snygga till sommaren! Älskar stark rosa till brunbrända ben! <3
 
Har även äntligen bestämt mig för en mall till den nya hemsidan/ webbshopen. Nu, fullt ös med att lämna in de sista bilderna på hur de nya skopåsarna ska se ut med logor osv och sen en snabb lunch!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0