Bloggen is back!!

Äntligen är bloggen tillbaka! Gud så sur jag varit på blogg.se under de 6 dagar bloggen legat nere! Det är tusanemig riktigt illa! Även om jag nu hade oturen att det skulle hända precis innan alla röda dagar för påsken..
 
Hur som helst, nu är den äntligen tillbaka! Förra veckan flög förbi i ett sus då vi flyttade förra helgen och därmed hade flyttstäd och uppackning att ta itu med hela veckan. Väldigt skönt de dagarna att driva eget och faktiskt kunna ägna två hela dagar åt att bara packa upp och fixa! Speciellt som jag nu är i vecka 29 och inte kan köra på i 110 hela dagarna i sträck längre ;)
 
Idag däremot var det dags för jobb igen, jag hade tusen saker att ta igen efter långledigheten över påsken :)
 
Idag väntar jag på ett väldigt viktigt paket och efter att ha ringt runt så får jag äntligen hämta ut paketet nu halv fem. Så håll tummarna för att produkterna ser väldigt bra ut!!
 
Tänkte försöka mig på att hinna åka och handla innan jag hämtar paketet då det lär bli att åka hem, öppna paketet och sen är det jobb som gäller hela kvällen varesig produkterna antingen är i tipptopp eller katastrof. Hoppas dock på det första! ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0