Lunch- break

Hej på er!
 
Klockan närmar sig 12 och jag ska strax pausa lite i jobbet och äta en snabb lunch.
Det är MYCKET att göra för mig idag.
Imorgon bär det av till Helsingborg för ett möte med ett av Sveriges största företag/bolag. Ska bli väldigt spännande att se vad de tycker och har att säga.
Men det är mycket förberedelser både inför det samt inför Pjukie som snart lanseras.
 
Tror det är svårt för en del människor att inse hur mycket jobb det är att vara egen företagare. Det är liksom ingen annan som kan komma efter dig och göra jobbet åt dig. Så om jag till exempel, som idag, prioriterar att åka och hjälpa min syster med barnen och se en av dem rida mellan 15-16 så innebär det 2 timmar av min jobbtid som försvinner. Jag försöker ju ha min jobbtid mellan 08-16 men allt som oftast jobbar jag mer.
Det gör att om jag prioriterar det idag så måste jag jobba minst 2 timmar till på kvällen när jag kommer hem.
Det gör att jag blir klar från jobbet cirka 18.30. Då ska det lagas mat, man ska fixa iordning de saker som ännu inte hunnits fixas i lägenheten, planera inför kommande dag osv osv. Det gör att om jag prioriterar att åka på ridningen idag så kommer jag inte hinna ta en promenad eller fika eller nåt annat med nån vän den här dagen. Jag kommer inte hinna åka till stallet och rida min häst den här dagen osv osv. Dessutom har jag inte samma energi nu som innan eftersom jag strax går in i v.31 och jag har inte massa jobbiga krämpor eller nåt annat än som tur är men jag är trött! Så kommer jag hem runt sju så orkar jag inte hålla igång i full fart till klockan tio som innan utan måste vila en del. Och det här är inget klagoinlägg eller nåt. Jag har själv valt det här och jag älskar varje sekund av mitt val.
Men tyvärr krävs det mycket förståelse av vänner och familj att jag inte kan ställa upp 24/7 längre och att jag tyvärr inte kommer hinna ses lika mycket som innan, innan vår lilla prinsessa är här.
För tills hon kommer, kommer jag jobba så mycket jag bara kan så att hon kan vara prio sen. <3
 
Sådär, nu har jag sagt det. Nu ska jag minsann äta lunch innan det är full fart med att svara på mail igen :)

Ha en underbar måndag <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0