The Future for eRaey AB.

Många som undrar hur läget ser ut för eRaey så här kommer det! :) vår absolut största prio i detta nu är spypåsen Pjukie som kommer börja säljas i början på Maj! ☺️ Vi har många grymma försäljningsställen och flera till på g som kommer lanseras i början på Maj i samband med försäljningsstart! ☺️ 


Samtidigt så håller vi på att ta fram den första provordern på limmet som ska skickas till samtliga potentiella inköpare i juni. 
Limmet kommer att lanseras ordentligt till julen. Längtar!! 
Även där finns grymma inköpare men de presenteras när allt är spikat och klart ☺️ 

Dessa två produkter är i dagens läge mitt absoluta fokus då de är mina absolut bästa produkter och det är galet stora företag vi pratar inköp och samarbete med. 

Detta är planen om tiden finns: 

Till hösten är siktet inställt på att presentera tre grymma uppfinningar med inriktning på häst och ryttare. Två riktigt grymma samarbetspartner är i det fallet klara och jag hoppas det kommer gå vägen tidsmässigt! 
Stayupsocks kommer vara klara med den helt nya kollektionen till sommaren och även där har vi en bra partner som skulle kunna lyfta stayupsocks till nya höjder! ☺️ 

Med andra ord - det finns galna planer men allt beror på om varje produkt går enligt planering. Jag har ca 10 riktigt bra uppfinningar på g efter dessa i alla möjliga kategorier men det är dessa som går först. 

Eftersom jag går in i graviditetsvecka 30 imorgon med så vet man aldrig vad som kan hända.  Jag håller tummarna på en glad liten tjej som gärna sover hela nätterna och en del på dagarna, men vi får väl se ;) hehe 


Nu vet ni i alla fall de övergripande planerna för eRaeys framtid och utveckling. 
Kommentarer
Postat av: Nina

Vad hände med ditt och tyras samarbete? Du verkar inte vara en del av next lever längre.. Varför?

Svar: Hej! Nej, vi hade helt olika ambitioner och planer för framtiden vilket inte fungerar om man ska driva ett framgångsrikt företag ihop så vi avslutade det. :)
Emelie

2015-04-14 @ 19:44:43
Postat av: Emilia

Vad heter hästen? :)

Svar: Det är min häst och han heter Valle ☺️
Emelie

2015-04-20 @ 12:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0