Lazy day ☺️

Direkt efter frukost åkte vi till fina Sofie med familj och hjälpte dom att flytta. Men sen vi kommit hem har det verkligen varit en latdag! ☺️ 
Men det är bra, det ska man ha ibland! 

Imorgon ska jag uppdatera er massor. Hade ett grymt möte med en inköpare som snart kommer att sälja pjukie. 😃😃 

Tills dess ska den här slödagen fortsätta! ☺️ 
Bästa mellanmålet ❤️

Här kommer ett tips på ett av mina absolut bästa mellanmål! 
Chiapudding toppade med varma hallon. Helt galet gott! 
Och jag som typ jämt är frusen älskar att toppa med varma bär ☺️ 
Gör min chiapudding på kokosmjölk light för den blir så mycket mer krämigare och godare då ☺️❤️ 
Måndag igen

Herregud så fort dagarna rullar på! Det är ju galet!
 
I veckan går jag in i v.19. Kan knappt ens fatta att jag redan är i femte månaden?!
Inte långt kvar innan vi får ha den lilla hos oss <3
 
 
I övrigt har det varit en fullspäckad helg med lägenhetsvisning, tårtbak, tjejkväll osv osv.
Hade egentligen bestämt mig för att jag skulle haft en lugn dag men så blev det inte direkt ;)

Ska försöka ladda in alla tårtbilder och lägga upp här i veckan. Är ju massa tårtor jag inte visat er om ni inte följer mig på instagram :)
 
Nu ska jag dock återgå till att jobba! Förtsöker hålla på att jobba 8-16 de flesta dagar jag kan även om jag kan vara lite flexibel med tiderna om jag vill :)
 
På torsdag åker jag på ett stort möte till med ett stort företag. Snart ska alla beställningar till Pjukie in, jag längtar! <3
 
 

Att skydda dina varumärken är bland det viktigaste du kan göra!

Som jag sa så är spypåsen Pjukie tänkt att bli en rolig sak att köpa samtidigt som den är grym i och med sin design osv. Dock är det viktigt att förstå sin målgrupp och kundgrupp när man tar fram en sån här produkt och för oss ( eRaey AB) har förpackningen varit nästan lika viktig som produkten. Just för att man ska vilja köpa den samtidigt som den uppfyller en grym funktion. Därför anlitade jag världens grymmaste tjej - Sanna Kaldma - för att få fram min vision på papper. Och som hon gjorde det. Kunde inte ha blivit mer nöjd! Ska kolla upp med henne om jag kan få länka henne här då jag vet att många av er som läser själva har företag och jag rekommenderar alla att anlita Sanna. Man kan inte bli besviken!
 
Hur som helst så resulterade det i 3 figurer som kommer att följa med både spypåsen och alla andra barnprodukter eRaey AB i framtiden kommer ta fram. Viktigt att ni tänker på att skydda era figurer/varumärken osv innan ni visar upp dom för era kunder eller företag!! Det är enda sättet att skydda sig själv på.
 
Nog med det! Nu ska jag presentera eRaey`s varumärken. Vi börjar med den coola Zebran Zebastian:
 
Till följd av den sportiga Giraffen Gizmo:
 
 
Och så slutligen den söta flodhästen Flo/Flow.
 
Dessa underbaringar kommer alltså pryda 3 av pjukies spypåsar. Det finns även en "vanlig" för packning som ni kan se nedan: 
 
 
 
 
Som sagt jag kunde inte bli mer nöjd än vad jag är med hur allt slutligen blev. Jag älskar mina spypåsar!!

Haha, det var nog en mening jag aldrig hade trott att jag skulle skriva för sisådär 3 år sen ;)
 
Dock så har flodhästen inte ett färdigt namn än. Eller namnet är klart men inte stavningen. Namnet ska uttalas som typ "Fleu". Så vilken stavning gillar ni då bäst? Flo eller Flow?
 
 

Tidsinställda inlägg..

Sjukt irriterande när mina 4 tidsinställda inlägg som jag gjort så ordentliga ändå inte publicerats!
Men nu ska de va fixat enligt administrationen så nu kör vi väl igen då!.
 
 

Puuuuh

Har däckat i soffan efter en pw på en timme följt av två timmars fotbollsträning. Älskar att träna! ❤️ 

Men imorgonbitti är det dags för spinning kl 6 så tänker gå och lägga mig nu. Men imorgon kommer äntligen bra med uppdatering! 
Och ja, jag kan lova för jag har inställt. Så kika in imorgon för lite namnhjälp 😃 Sunday

Härliga söndag! Har varit några ganska välfyllda senaste dagar. Därav den dåliga uppdateringen här. Ska lära mig tidsinställa inlägg när jag vet att det är mycket så inte bloggen blir lidande! :) 

Här kommer en bild på gravidmagen v.17! 


Känner mig redan som en val fast jag ju självklart vet att så inte är fallet. Än.. 😉
Dock är det väldigt ovant att magen inte är platt längre osv. Men helt klart är det ju värt det såklart! ☺️

Än så länge kan jag träna på fast jag absolut inte tränar lika mycket som innan. Då tränade jag minst en gång om dagen. Nu försöker jag hålla mig till 2-3 fotbollsträningar i veckan, ridning 3 ggr/ vecka och gymmet 2-3 ggr i veckan. Både räcker och blir över ☺️ 

Idag står ridning på schemat så jag ska åka dit direkt efter att jag fått i mig lite frukost ❤️


Rätt gissning på uppfinningen var:

En spypåse! Haha, detta låter ju inte mycket för världen?! Men det är det faktiskt! :)
Jag har själv lärt mig att de bästa produkterna man kan ta fram är engångsprodukter! Varför?
För att man måste köpa en ny efter att den använts en gång vilket ger merförsäljning och förhoppningsvis kan man ge både kunden och sig själv riktigt bra marginaler för inköp och försäljning! :D
 
Här kan ni se min spypåse i jämförelse med den enda man kan hitta idag: 
 
 
Den vänstra är alltså min och den högra är de som finns på sjukhusen. 
 
Pjukie tar en fjärdedelsplats gentemot den enda konkurrenten på marknaden. Dessutom träs inte påsen runt ringen vilket gör att den inte skadas om man har den i väskan eller liknande och gör den oanvändbar. 
Den är anpassad och utformad för att passa perfekt för både vuxen som barn och har alla smarta funktioner man kan tänka sig att en spypåse ska kunna ha. :)
 
För att göra produkten mer värd så har vi förpackat dem otroligt bra. Det finns en neutral förpackning samt 3 olika figurer för att göra åksjukan till en lite mer roligare upplevelse för barnen. Man kan välja mellan 3 olika karaktärer som jag tänker presentera mer för er imorgon. ( Lite i taget ;) ) 
I vårt fall gör förpackningen nästan lika mycket som produkten. 
 
Men som sagt, mer info kommer imorgon! :D Då ska ni få se mina grymma förpackningar, figurerna som kommer att följa med eRaey i alla barnprodukter som kommer att komma i framtiden samt att jag ska tipsa er om den grymma tjejen som jag köpte dessa av och som jag verkligen kan rekommendera alla att anlita till liknande uppdrag. Grym är bara förnamnet! 
 
Vårt mål är att dessa spypåsar ska säljas för mellan 15-20kr ut till slutkund. 
Sjukt värt tycker jag gentemot att ha en nerspydd bil eller liknande situatione?! Alla borde ha en!! :D
 
Känns otroligt roligt att jag fått så bra respons från alla företag jag varit på då de alla är väldigt stora och företag som jag sett/ ser upp väldigt mycket till. Att få höra från ett företag som omsätter väldigt många miljoner att man sitter på en miljonprodukt gör att man känner sig riktigt stolt. Det är dock väldigt viktigt att man kommer ihåg att man kan sitta på en miljonprodukt och ha en miljonprodukt men får man inte ut den till kunderna så tjänar det inget till. 
 
Nej, dags att jobba vidare. Mer tips, trix osv kommer imorgon :D

Uppfinning!! :)

Nu så, alla skydd är klara och jag kan äntligen presentera min uppfinning för er!! Sjukt kul då väldigt stora företag kommer ta in den nu till våren. :D
 
Imorgon ska jag till Stockholm på ytterligare två möten så håll alla tummar! :)
Dock, för att göra det lite roligare tänker jag presentera den del för del ;) Vi börjar med namnet så ska vi se om ni kan gissa er till vad det är! Så många som är inne varje dag så nån kanske kan gissa rätt.
 
Här kommer namnet och loggan:
 
Kan ni gissa vad det är? Ni ska få en till ledtråd. Företagen jag ska träffa imorgon är apotekskedjor. :)
 
 
 
 
 

Tårtor

Har försökt uppdatera om min uppfinning hela morgonen men min dator bara låser sig. Nu står det på ca 77 uppdateringar så kan ju ta ett tag innan det bemödar sig starta!.. 

Aja, tillsvidare får ni lite favorittårtor jag bakat! ☺️


Breakie 😍

Jag är verkligen en frukostmänniska! Förstår inte folk som kan hoppa över frukosten. Jag vill gärna äta så fort jag vaknar! ☺️ 

Eftersom många av er frågat hur jag äter så kommer mina 3 senaste frukostar här: 


En salig blandning! ☺️ älskar frukt till frukost. Med allt annat har jag lite perioder. En period äter jag typ bara chiapudding, sen havregrynsgröt, sen bara måste jag äta macka osv osv. Men jag tror på att äta allt med måtta och jag tycker inte det är farligt med nån macka eller liknande till frukost. Så länge man gör av med det man stoppar i sig kan man äta allt! ❤️ 

En favorit för mig är bananapannkakor. Sjukt enkelt och riktigt gott! Toppas enkelt med hallonkesella, frukt, bär, nötter eller precis vad man tycker om. Citronvatten är en annan favorit för mig. Så gott och dessutom nyttigt ☺️ Måndag

Gaaaah!!!! Va sjukt peppad på att åka till kontoret och jobbba imorse men börjar tappa lite fokus nu efter att ha suttit med en himla registrering på skatteverket ang. moms osv i över en timme. Och det är inte klart än!!
 
Dock måste jag få tag i vår revisor först för att klura ut det sista så väntar på svar ifrån henne innan jag kan fortsätta. Då hade jag istället tid för att kika in här en sväng.
 
Jag ska berätta om min guldprodukt. Men i veckan. Först ska jag dubbelkolla så att alla skydd och allt annat ang. det verkligen är rätt. Inget litet misstag ska få förstöra produkten jag jobbat med i över 2 år.
Sjukt att tänka att en engångsprodukt kan ta så lång tid att ta fram va? det tycker i alla fall jag! Skulle helst vilja att det tog max en månad ;)
Men tålamod ger färdighet och en välutvecklad produkt som man kan va stolt över! :D
Nog om det nu innan jag kan berätta men innan veckan är slut!
 
2015 kommer bli ett väldigt händelserikt år på många fronter och det kommer släppas många nyheter här under den kommande månaden. Är ni intresserade får ni helt enkelt hålla utkik lite då och då :)
 
Nej, tillbaks till jobbet nu innan det vankas lunch om en timme. :)
 
 

RSS 2.0