Rätt gissning på uppfinningen var:

En spypåse! Haha, detta låter ju inte mycket för världen?! Men det är det faktiskt! :)
Jag har själv lärt mig att de bästa produkterna man kan ta fram är engångsprodukter! Varför?
För att man måste köpa en ny efter att den använts en gång vilket ger merförsäljning och förhoppningsvis kan man ge både kunden och sig själv riktigt bra marginaler för inköp och försäljning! :D
 
Här kan ni se min spypåse i jämförelse med den enda man kan hitta idag: 
 
 
Den vänstra är alltså min och den högra är de som finns på sjukhusen. 
 
Pjukie tar en fjärdedelsplats gentemot den enda konkurrenten på marknaden. Dessutom träs inte påsen runt ringen vilket gör att den inte skadas om man har den i väskan eller liknande och gör den oanvändbar. 
Den är anpassad och utformad för att passa perfekt för både vuxen som barn och har alla smarta funktioner man kan tänka sig att en spypåse ska kunna ha. :)
 
För att göra produkten mer värd så har vi förpackat dem otroligt bra. Det finns en neutral förpackning samt 3 olika figurer för att göra åksjukan till en lite mer roligare upplevelse för barnen. Man kan välja mellan 3 olika karaktärer som jag tänker presentera mer för er imorgon. ( Lite i taget ;) ) 
I vårt fall gör förpackningen nästan lika mycket som produkten. 
 
Men som sagt, mer info kommer imorgon! :D Då ska ni få se mina grymma förpackningar, figurerna som kommer att följa med eRaey i alla barnprodukter som kommer att komma i framtiden samt att jag ska tipsa er om den grymma tjejen som jag köpte dessa av och som jag verkligen kan rekommendera alla att anlita till liknande uppdrag. Grym är bara förnamnet! 
 
Vårt mål är att dessa spypåsar ska säljas för mellan 15-20kr ut till slutkund. 
Sjukt värt tycker jag gentemot att ha en nerspydd bil eller liknande situatione?! Alla borde ha en!! :D
 
Känns otroligt roligt att jag fått så bra respons från alla företag jag varit på då de alla är väldigt stora och företag som jag sett/ ser upp väldigt mycket till. Att få höra från ett företag som omsätter väldigt många miljoner att man sitter på en miljonprodukt gör att man känner sig riktigt stolt. Det är dock väldigt viktigt att man kommer ihåg att man kan sitta på en miljonprodukt och ha en miljonprodukt men får man inte ut den till kunderna så tjänar det inget till. 
 
Nej, dags att jobba vidare. Mer tips, trix osv kommer imorgon :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0