Baby ❤️

I fredags på beräknad dag tittade vår efterlängtade lilla prinsessa ut ❤️
Helt galet att man kan älska någon så mycket ❤️ 
Nu ska vi fortsätta att bara ta det lugnt hemma i 2 dagar till innan jag ska åka ner en sväng till kontoret och skicka och packa beställningar av pjukie och ballerinaskor som har kommit in under helgen ☺️ 

Älskar att jag kan styra mina jobbtider som jag vill ❤️ 
150622

Måndag och på fredag är vår lillskrutta beräknad att titta ut, vilket hon väldigt gärna får göra nu tycker jag...! ;)
 
Åkte till kontoret tidigt imorse och har tänkt hinna med det mesta innan 14 idag. Sen ska jag få iordning på lillans säng och resten av rummet. Kan ju va på tiden känner jag ;)
 
Packat nya ordrar till både Apotea och Ullared med spypåsar som kommer och hämtas snart. <3
Så kul att de går så bra! :D
 
Ska få klart på de nya förpackningarna innan veckan är slut nu så att de även kan säljas utomlands.
Mest baksida med text osv som ska ändras så att 3 språk får plats. Borde jag ju tänkt på från början men man kan inte tänka på allt. Man får lära sig under resans gång :D
 
 
Ni har väl inte missat att ni kan köpa våra ihopvikbara ballerinaskor på Let`s deal nu heller?
Passa på att fynda :D
 
 

150617

Hej!
 
Beräknad BF om 9 dagar. Men jag tror hon kommer stanna inne längre än så! Känns inte alls som att hon har planer på att komma ut. Hon känner väl på sig att jag har en hel del jobb kvar ;) hehe
 
Lillskruttan kommer oavsett få vänja sig vid jobb tidigt då vi har en tvinspelning när hon är ca 1 månad gammal.
Men det ska ju börjas i tid så ;)
 
 
Nog om det, fullspäckat jobbschema idag då jag hade världens energi och fått massa gjort!
Bland annat bestämt ett nytt varumärke som kommer pryda en del barnprodukter. Fixat logga, skyddat namn osv.
 
Hittat ny tillverkare till limmet då det numera kommer packas i burkar! Kommer bli så mycket bättre!
 
Bokat in visningar på nya lokaler då jag vill ha ett kontor närmare hem och inte som nu på andra sidan stan efter att vi flyttat.  Osv, osv.
 
Nu ska jag snart bege mig hemåt för lite mat och sen sa jag fixa Pjukie resten av kvällen då nya beställningar kommit in :D
 
Ska gå in på lite mer detaljer kring produkter samt loggor, förpackningar osv och hur man går tillväga så ni har lite mer koll på sånt. Men just nu blir det mest sammanfattade inlägg eftersom jag uppdaterar så "ofta". ;)
 
 
Bästsäljaren än så länge, Flodhästen FLO :
 

Last week!!

Hej på er!
 
Hoppas ni mår bra. Idag är jag på sprudlande bra humör! Allt går som det ska med företaget och alla produkter vilket känns jäkligt kul! Fick dessutom ett riktigt bra besked i veckan om Pjukie och mitt pepparkakslim vilket kommer bli en grym sak som händer i höst. Nu väntar jag på svar angående 3 andra produkter som förhoppninsgvis är lika positiva! :)
 
Och så väntar jag svar från ett annat företag om ett samarbete som jag hoppas de hoppar på. Skulle va perfekt nu under sommaren! :D
 
Med andra ord, jag har varit väldigt produktiv den här veckan! :D Nästan så jag vill ändra överskriften på den här texten då jag hade tänkt skriva att det här är sista veckan som jag försöker jobba minst 6-8 timmar per dag med företaget för att sedan ta det lite lugnt de sista dagarna fram till planerad BF.
Men ni vet hur det är, när man är inne i ett flow och får positiva och glada besked då kan man köra på i 110 utav bara farten :)
 
Men nu ska jag faktiskt avsluta det jag håller på med här för en välbehövlig lunch på stan med min fina "svärmor" innan det vankas jobb igen :)
Ha en grym dag!
 
 

Up and down

Vilka upp och ner dagar jag haft! Igår vaknade jag som vanligt vid sex vilket jag typ alltid gör men eftersom P precis kom hem från jobbet samtidigt så fick jag frukost på sängen med nyköpta frallor osv. Lyx! :)
Men efter det somnade jag om igen i sängen. ( händer typ aldrig mig verkligen) och sov tre timmar till. Vaknade med världens huvudvärk och bestämde mig för att boka av allt den dagen och bara vila, vilket jag också gjorde. Välbehövligt!
Tror mycket hade att göra med att jag jobbade 8 timmar på måndagen och så fort jag kom hem fortsatte jag baka i 4 timmar så jag tog nog ut mig lite för mycket såhär i slutet på graviditeten.
men jag lär mig att lyssna på min kropp i alla fall så tack vare sovdagen igår så mår jag bättre idag och är tillbaka på jobbet. Hann med en mysig sushilunch med min fina Sofie och lilla Bella med. :)
 
Dock var min plan att inte jobba alldeles för länge idag så jag ska försöka avsluta allt nu och sluta till halv 4 i alla fall. Sen iväg på en fika och sen och kolla på fotbollsmatch. Dock inget roligt väder alls! Vill ha sommar typ.. NU!
 
Nej, det var en snabb update. Ska bli mer innehållsrika inlägg snart! Måste bara hinna ifatt med allt innan lillan kommer först <3
 
 
 
 
 
 

1a JuniKul att vakna upp till 1a Juni med ösregn.. Fy tusan alltså, vart är sommaren och värmen?!
Får verkligen hoppas det v.änder snart!
 
Har verkligen inte haft tid att uppdatera er här men istället för att klaga att dygnet har för få timmar så kan ni ju få en update om allt istället ;)
 
Det har varit en fullspäckad vecka med jobb! Många spypåsar har skickats ut, väldigt kul är att denna vecka ska även många sampels skickas utomlands vilket är grymt! :D Stora företagsnamn och jag tror att nästa år kommer bli ett galet år för Pjukie! Även om detta årets försäljning just börjat!
 
Fick äntligen hem rätt tuber till kaklimmet som tillverkas i detta nu. Ska bli otroligt kul och spännande att få hem det till slutet av veckan! När det väl anländer är det galet mkt jobb som väntar igen, men det är bara roligt! :D
 
Förutom det så har det kommit grymma sampels på produkter som kommer släppas under hösten/vintern. Den som väntar på nåt gott.... ;) hihi
Ska bli så kul att få berätta och visa dem för er så småningom. Men det får hellre gå i snigeltakt än att det går fort och något med skydd osv blir fel för min del :)
 
StayUpSocks nya design är skyddad och de kommer förhoppningsvis släppas nu till hösten! :D
 
Sen MÅSTE jag anställa folk som säljer till mig på provision. Bara att inse att jag inte kan göra allt själv hela tiden äv om jag helst hade gjort det! Men som sagt, en sak i taget! :D
 
 
I veckan fotade bästa sam lite gravidbilder på mig och P. Andra som varit gravida brukar säga att sista månaden går fort och även om jag inte trodde det så kan jag bara hålla med nu! Jag som sa att hon för min del gärna fick komma i början på Juni vet inte vad jag pratade om! Hehe. Självklart vill jag ha henne här men jag vill inte ha massa ofärdigt jobb när lillan föds för då ska det bara va hon som är prio. <3
 
Det här är min favoritbild hittills. Så himla fin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0