Last week!!

Hej på er!
 
Hoppas ni mår bra. Idag är jag på sprudlande bra humör! Allt går som det ska med företaget och alla produkter vilket känns jäkligt kul! Fick dessutom ett riktigt bra besked i veckan om Pjukie och mitt pepparkakslim vilket kommer bli en grym sak som händer i höst. Nu väntar jag på svar angående 3 andra produkter som förhoppninsgvis är lika positiva! :)
 
Och så väntar jag svar från ett annat företag om ett samarbete som jag hoppas de hoppar på. Skulle va perfekt nu under sommaren! :D
 
Med andra ord, jag har varit väldigt produktiv den här veckan! :D Nästan så jag vill ändra överskriften på den här texten då jag hade tänkt skriva att det här är sista veckan som jag försöker jobba minst 6-8 timmar per dag med företaget för att sedan ta det lite lugnt de sista dagarna fram till planerad BF.
Men ni vet hur det är, när man är inne i ett flow och får positiva och glada besked då kan man köra på i 110 utav bara farten :)
 
Men nu ska jag faktiskt avsluta det jag håller på med här för en välbehövlig lunch på stan med min fina "svärmor" innan det vankas jobb igen :)
Ha en grym dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0