Up and down

Vilka upp och ner dagar jag haft! Igår vaknade jag som vanligt vid sex vilket jag typ alltid gör men eftersom P precis kom hem från jobbet samtidigt så fick jag frukost på sängen med nyköpta frallor osv. Lyx! :)
Men efter det somnade jag om igen i sängen. ( händer typ aldrig mig verkligen) och sov tre timmar till. Vaknade med världens huvudvärk och bestämde mig för att boka av allt den dagen och bara vila, vilket jag också gjorde. Välbehövligt!
Tror mycket hade att göra med att jag jobbade 8 timmar på måndagen och så fort jag kom hem fortsatte jag baka i 4 timmar så jag tog nog ut mig lite för mycket såhär i slutet på graviditeten.
men jag lär mig att lyssna på min kropp i alla fall så tack vare sovdagen igår så mår jag bättre idag och är tillbaka på jobbet. Hann med en mysig sushilunch med min fina Sofie och lilla Bella med. :)
 
Dock var min plan att inte jobba alldeles för länge idag så jag ska försöka avsluta allt nu och sluta till halv 4 i alla fall. Sen iväg på en fika och sen och kolla på fotbollsmatch. Dock inget roligt väder alls! Vill ha sommar typ.. NU!
 
Nej, det var en snabb update. Ska bli mer innehållsrika inlägg snart! Måste bara hinna ifatt med allt innan lillan kommer först <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0