Ny uppfinning för brandsäkerhet

Godmorgon tisdag! Sitter och funderar på en ny uppfinning för brandsäkerhet som jag precis kom på. Om det inte redan finns någonstans skulle den verkligen kunna bli grym. 
Måste kollas upp direkt ☺️☺️

Idag ska alla papper skrivas på och nycklar lämnas över från gamla lägenheten.  Sen blir det en hel del fix i nya lägenheten. 
Status spypåsen Pjukie

Har precis fått bilder på spypåsarna och de färdiga samplesen som skickas till mig idag. Håller nu verkligen tummarna för att de ser lika bra ut när jag får dom i verkligheten som på bilderna. I så fall kan vi hålla våra orderdatum och det skulle ju vara underbart!!
 
Det är väldigt mycket att hålla koll på även när det är en så pass liten och enkel produkt som vår spypåse.
Du måste till exempel göra en stor säkerhetsriskbedömning och se till så att precis alla varningstexter som kan behövas står på förpackningen. Även om jag själv tycker att det är ganska tydligt att produkten inte är en leksak och att man absolut inte får trä påsen över huvudet så är det såna saker som måste stå med.
 
Det är dessutom superviktigt att man har ett miljötänk och du måste skriva hur dina konsumenter ska kassera produkten efter användning. Vi försöker till exempel producera dessa med så mycket återvunnen plast som möjligt.
 
En annan sak som man inte får glömma är att rkontrollera alla kemikalievärden. Man kan tycka att plast är som plast och att det inte är farligt men eftersom vår produkt ska vara i ansiktet och närheten av munnen och man dessutom kan tänka sig att kanske ett yngre barn får tag i den och biter i ringen så är det väldigt viktigt att varenda liten kemikaliehalt inte överskrider sveriges värden osv osv.
 
Med andra ord en hel del att tänka på!! :) Själv fick jag hjälp av ett väldigt duktigt och profesionellt företag här i Norrköping och om det är någon som är ute efter samma sak så är det bara att skriva så tipsar jag vidare :)
 
 
 
 
 

MovingweekDen här veckan flyttar vi!! 😃 eller rättare sagt den här veckan målar och fixar vi nya lägenheten och flyttar gör vi i helgen. Längtar!! :) 

Idag blev det en pw innan frukost och sen en härlig frukost med massa jordgubbar ❤️ 

Ska snart bege mig från jobbet och åka till nya lägenheten. Jag målar inte eftersom jag är gravid men det finns en hel del annat att fixa och styra med ☺️ Längtar tills vi kan inreda ordentligt! ☺️ The people around you makes the differece

Har fått så otroligt mycket bra feedback sen Draknästet sändes, intervjuer i folkbladet och NT osv.
Väldigt många som hört av sig om idéer de har och hur de ska gå vidare för att kunna slutföra sin dröm. Jag har alltid sagt att jag kommer hjälpa så många som möjligt med peppning, pushning osv eftersom jag hade önskat att jag fick det när jag själv var i startgroparna. Det absolut viktigaste dock är de närmaste människorna runt omkring dig. Jag har verkligen min familj, vänner och sambo att tacka för att jag kunnat ta mig så långt som jag gjort idag.
 
Mina underbara föräldrar och syskon som ställt upp i vått och torrt och lyssnat på alla mina dilemman hit och dit. Men främst av alla min underbara sambo. Utan honom hade jag absolut inte varit där jag är idag. 
 
Allt från att fråga hur dagen varit, till att följa med på möten i andra länder, till att se till så jag har med en matlåda till kontoret och inte glömmer att äta, kommer med fika och ser till så att maten står färdig när jag kommer hem efter en lång arbetsdag osv osv. 
 
Utan honom hade jag inte varit där jag är idag och jag är så glad han är just min drömprins <3
 
 
 
 

Älskar dig till månen och tillbaks älskling <3

Www.eRaey.com

Kika in på eRaey.com för alla produkter vi har just nu! ☺️ 

Och kika in på vår webbshop för de minsta på eraeymini.se! Vi fyller på med produkter hela tiden ☺️ 
Ikväll smäller det!! :D

Ni missar väl inte draknästet ikväll kl 21.00 på kanal 8??
 
 
 
 
 

Back to work!

Min plan för dagen var egentligen att inte  jobba alls utan va ledig då jag jobbat nästan exakt hela helgen.
Dock var jag så slut igårkväll att jag somna redan klockan nio, vilket gjorde att jag vaknade pigg som tusan klockan sex och bara inte kunde somna om. Efter en lång frukost framför tvn fick jag ett mejl från en av mina leverantörer i Kina om en fråga som jag va tvungen att åka till kontoret för att kunna svara på så då bestämde jag mig för att åka och jobba istället. Lika bra ;)
 
Hunnit med en hel del men har fortfarande en lång " to do-lista" kvar innan jag ska bege mig hemåt. Just nu håller jag på att skriva ett sekretessavtal med ett företag jag ska träffa i eftermiddag angående produktion av limmet.
 
Sen ska en hel del nyheter försöka hinna fotas av och komma upp på eraeyMINI innan dagen är slut.
 
Ska försöka ha en ledig dag imorgon istället!! haha :)
 
 
 

Intervju med NT

Får bli ett snabbt helginlägg här från mobilen! Har bakat alldeles för mycket tårtor den här helgen, stressat lite för mycket, bokat in lite för mycket och precis haft intervju med NT! ☺️ Det sistnämnda var dock väldigt roligt och ni kan läsa resultatet på webben imorgonkväll och i tidningen på tisdag!  ☺️ 
 
Nu ska jag ta helg och inte göra ett smack mer! ☺️ Ha en grym helg! 💞
 
 

eRaey.com lanserad

 
God morgon fredag!
 
Har varit en seg vecka för mig med feber och förkylning vilket gjort att jag haft tusen saker att "hinna ifatt" nu innan helgen. Men nu är faktiskt det viktigaste avklarat! Jag köpte nyss eankoder till Pjukieförpackningarna.
Har spikat allt som måste stå bakpå deras förpackningar osv, det är ju en väldigt viktig sak. Speciellt här i Sverige där vi är väldigt kinkiga med allt. Tänk i USA liksom! Där kan folk börja sitt företagande genom att stå hemma i sitt eget kök och baka eller fixa ihop hudkrämer och allt möjligt. Så jäkla mycket lättare dom har det!!
Men det är klart det är bra att vi har regler, bara att de ibland är lite för extrema tycker jag.
Till exempel så måste man skriva med att en spypåse inte är en leksak. Att man inte får trä plastpåsen över huvudet osv osv. Sånt som jag själv tycker är helt sund förnuft som alla borde veta. Men men, det är viktigt så klart man sätter sig in i det och får det gjort på ett bra sätt! :)
 
Nu, ska jag snart åka och möta upp syster och barn för en lunch innan jag ska bege mig till stallet i soskenet!
 
Sen ska jag faktiskt fortsätta jobba några timmar på kvällen med en ny webbshop osv. men sånt funkar att göra med lite fredagsmys framför tvn :)
 
Förresten kan ni nu läsa om de flesta av mina produkter på min nya företagshemsida: www.eraey.com
Kika gärna in och skriv vad ni tycker om sidan och/ eller produkterna! :)
 
 

Är med i draknästet nästa måndag!

Hej! Bättre sent än aldrig släpper jag nyheten. Nästa måndag kan ni se mig i tv-rutan på kanal åtta med Draknästet. Man kan redan nu se avsnittet på viaplay! :)
 
Hur det går tänker jag inte avslöja innan det har gått på tv men jag kan säga som så att det var väldigt ovant att se sig själv på tv och hur mycket man har förändrats på 1,5 år när det spelades in! haha
Och hur mycket fokus har ändrats från en produkt till en annan.
 
Vad tror ni? Får vi nån investering? ;)
 
 
 
 

Make it happen!

Dåligt uppdaterande här, är så svårt att veta vad alla ni som följer faktiskt vill läsa.
Jag är ju som sagt väldigt mångsidig ;) hehe
 
Hur som helst är det fullt upp den här veckan. På måndag kommer jag berätta en stor nyhet för er! Så var beredda! :D
 
Och tills dess är det nästan lite panik för att få klart allt som behöver va klart tills dess! Om några timmar ska nya produktbilder fotas av bästa Sam. Sen måste de redigeras och fixas så de kan läggas upp på rätt hemsida osv, sen ska väldigt många domän pekas om osv osv.
 
Sjukt kul! Älskar när det är full rulle! Och dagar som den här när solen lyser får man så mycket energi! :D
 
Nu har ni fått liiite lite koll på vad som händer under veckan. Och efter måndag kommer jag kunna gå in mycket mer beskrivande på alla produkter som hittills är klara. Ska bli såå kul! :D
 
 
 

Tips på snabblunch

Här kommer ett snabbt och enkelt mattips direkt från mobilen ;) 

Jag är verkligen en sån som går från att inte va hungrig alls till att bli panikhungrig på fem minuter! Och då är det snart att ha lite snabba tips så att man inte äter upp allt som finns i skåpen! 


Här är en av mina favoriter som brukar slängas ihop. Brukar ha GI-mackor till men de var slut idag så fick bli vanlig lingongrova. 
Gör en enkel fetaoströra på lite fetaost, mini créme fraiche, salt och peppar. Skiva upp lite färdigstekt kyckling ( finns nästan jämt i vår frys). Och de grönsaker du vill ha till. Lägg alltihop på mackan och lägg till avokade för extra mättande lunch. Helt sjukt gott. Man står sig bra och det är då bra mycket bättre än det som brukar åka med när man "skåpäter" ☺️ 
RSS 2.0