Status spypåsen Pjukie

Har precis fått bilder på spypåsarna och de färdiga samplesen som skickas till mig idag. Håller nu verkligen tummarna för att de ser lika bra ut när jag får dom i verkligheten som på bilderna. I så fall kan vi hålla våra orderdatum och det skulle ju vara underbart!!
 
Det är väldigt mycket att hålla koll på även när det är en så pass liten och enkel produkt som vår spypåse.
Du måste till exempel göra en stor säkerhetsriskbedömning och se till så att precis alla varningstexter som kan behövas står på förpackningen. Även om jag själv tycker att det är ganska tydligt att produkten inte är en leksak och att man absolut inte får trä påsen över huvudet så är det såna saker som måste stå med.
 
Det är dessutom superviktigt att man har ett miljötänk och du måste skriva hur dina konsumenter ska kassera produkten efter användning. Vi försöker till exempel producera dessa med så mycket återvunnen plast som möjligt.
 
En annan sak som man inte får glömma är att rkontrollera alla kemikalievärden. Man kan tycka att plast är som plast och att det inte är farligt men eftersom vår produkt ska vara i ansiktet och närheten av munnen och man dessutom kan tänka sig att kanske ett yngre barn får tag i den och biter i ringen så är det väldigt viktigt att varenda liten kemikaliehalt inte överskrider sveriges värden osv osv.
 
Med andra ord en hel del att tänka på!! :) Själv fick jag hjälp av ett väldigt duktigt och profesionellt företag här i Norrköping och om det är någon som är ute efter samma sak så är det bara att skriva så tipsar jag vidare :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0