Tubväljar time!

Hur mår ni? Bra hoppas jag :)
 
Själv är jag tokförkyld/ tokallergisk eller nåt liknande. Inga sprayer verkar hjälpa för att få min nästäppa att släppa idag vilket är såååå irriterande för man blir så trött i huvudet då. Men men, bara att kämpa på! ;)
 
Har precis varit och hämtat ut ett paket med olika tuber som jag ska välja på till kaklimmet och pepparkakslimmet.
Om mindre än 10 dagar kommer provtuberna vara klara. Känns galet att jag kommit så långt med produkten som jag har efter all tid. :D Sen är det mycket kvar som ska fixas men prio 1 just nu är att få sekretessavtalen påskrivna från fabriken som ska tillverka provtuberna åt mig och att välja de rätta tuberna.
 
Sen ska det fixas tillfälliga klisterlappar till tuberna med innehållsförteckning osv. När vi tillverkar den verkliga ordern kommer ju allt vara tryckt direkt på tuben men nu till en början har jag bestämt att det får tryckas upp på klistermärken som sätts på tuberna istället.
 
Det enda som oroar mig  lite just nu är att fabriken ligger så pass långt bort och jag ska dit en månad innan beräknat födelsedatum. Tänk OM nåt skulle hända när jag väl är där liksom, då ska P ta sig till mig 7 timmar bort.. Men de flesta går ju över länge med första barnet så egentligen borde jag inte oroa mig! :)
 
Nej, man ska inte oroa sig i onödan så nu ska jag fortsätta jobba istället!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0