Fotbollstårta och my littel pony tårtor. ☺️💗

Kul tjej som uppdaterar en gång i veckan ;) hehe 
Nej, men egentligen så borde jag ju faktiskt vara mammaledig så den tid jag får över från Lillis, som när hon sover, går till att sköta företaget och skicka iväg ordrar och allt annat som hör företaget till. 
Och så får det vara. Lillis kommer först, i alla lägen ❤️ 

Men det kommer bli bättre så snart alla delar av företaget är uppdelade. Och det är på gång ☺️👍 

Här kommer bilder på lite tårtor jag glömt visa ☺️ Måndag igen

Härligt med måndag! Klockan är snart tio och jag ska bege mig hem från kontoret.
När P är ledig från sitt jobb så passade jag på att smita hit för att få några timmars jobb gjort i lugn och ro = väldigt mycket mer effektivt!
 
2,5 timmars jobb och jag tog igen galet mycket som har varit liggandes. Känns skönt att komma igång ordentligt igen. Spypåsen kommer snart in med lite ny design då den numers kommer ha både svensk, engelsk samt tysk text på förpackning för att kunna säljas internationellt med samma förpackning. 
 
Om 2 veckor vet jag hur stor första ordern kommer bli till ett väldigt prestigefullt företag som jag har höga tankar om. Ett starkt företag som skule kunna bli en perfekt försäljningskanal för Pjukie. Håller tummarna! Man vet aldrig innan allt är spikat :) 
 
Håller på att göra om bloggen ordentligt så att den faktiskt innehåller relevanta saker och att det står rätt i beskrivning osv. Just nu är den inte alls seriös eller ett bra ansikte utåt för företaget.
Alla produkter kommer att få egna kanaler att nå ut ifrån och jag kommer ha en privat blogg samt en annan för företaget. 
 
Med andra ord, jag har en hel del att göra ;) 
 
Men nu, hem och mysa med min prinsessa <3
 
 

Nya revolutionerande ridstrumpan!

 
 
 
Här kommer nu den nya uppfinningen som ni skulle få se. Nämligen en ny ridstrumpa! Det är ju verkligen på tiden att även ridvärlden uppdateras med nya, bra produkter! :)
 
I princip alla som rider har ju ridstrumpor. Kanske har man även chaps och stövlar. Men med våra nya strumpor kan man få samma bra grepp som om man red med chaps eller ridstövlar men med en skön, bekväm och enkel strumpa! Hur perfekt är det inte för alla varma sommardagar när man annars håller på att svettas ihjäl i ridstövlar och chaps?! :)
 
Och även perfekt för de som har för smala, för tjocka, för korta eller för långa ben för att kunna ha chaps eller ridstövlar bra! Även perfekt för barn som snabbt annars kan växa ur stövlar och chaps. :)
 
Dessa strumpor kommer att lanseras i februari i samband med en tvserie där de är med. :) 
 
Vi har redan nu sampels hemma med silicon och snart kommer de med mocka och läder hem. Både galet snygga och praktiska! :D 
 
Det bästa är att skyddet nu gått igenom vilket gör att de är skyddade och ingen kan göra likadana! :D Jag är så glad att det äntligen är färdigt!
 
En vän sa att hon ville ha en liknande produkt, denna gick dock ej att genomföra, men min lösning som jag hade jobbat med tidigare samma år gjorde det och jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag gör :D 
 

Måndag!

Redan måndag. Dagen har gått i en rasande fart! Den började kl fem som är Elisias nya morgontid efter att vi ställde om klockan. Fattar inte vfr den ska ställas om?! Helt galet dumt när man har småbarn! 
Hur som helst har man lärt sig att va ganska effektiv redan då så när Elisia somnade om vid halv sju hann jag få en hel del jobb gjort innan världens bästa syster och småtjejerna kom förbi. 

Innan jag fick Elisia så har jag ändå tänkt att jag inte kan räkna med min syster som barnvakt så himla mkt eftersom hon redan har fyra barn att hålla reda på där hemma. Dock är det helt tvärtom då hon är multitaskingexpert tack vare dem så en till märks knappt ☺️😉 

Tack vare henne hinner jag rida Valle ordentligt varje vecka och det är jag väldigt tacksam för. Tack för att du finns bästa sis ❤️ 

Nu ska jag ta en snabb dusch och avsluta med lite jobb i sängen innan natten. Hade säkert sovit redan nu om jag inte vart på fotbollsträning och fått lite energi. 
Jag försöker bli bättre på att uppdatera.  Dock kommer inte bloggen först som ni säkert förstår :) 


Världens finaste tjej. Och hon är bara vår ❤️

Onsdag

Idag har jag och E varit på möten i Linköping. Lilltjejen är så himla duktig ❤️ 

Hur som helst så har jag efter galet mycket slit och jobb för att få mitt Kaklim att säljas till den här julen beslutat att det inte ska göra det.  

Varför ska ni få veta när det är klart om några veckor. Men anledningen är väldigt bra så efter noggrant överläggande kom jag fram till stt det var det bästa även om det tog emot lite att medge det ☺️ 

Pjukie kommer säljas av en väldigt stor och prestigefylld kund till nästa år. Mer om det när allt är påskrivet men det känns oerhört roligt 😃 

Och nu ska jag faktiskt lägga mig och sova! Varför? För att E är lite förkyld och därför vaknade 04.30 imorse och vägra somna om så sen dess har jag varit vaken 😂 


Det finaste jag har ❤️ 

November

Hej! 

Gud va längesen det var! Beror på att jag legat sjuk som en tok i över 2 veckor. Inte kul!! 
Men tänkte försöka komma ifatt här imorgon! 
Massor som hänt som ni ska få veta ☺️

Produkten kmr upp med såklart plus massa uppdatering om alla andra uppfinningar och projekt. 

Men nu, sängen. Lillis vaknar mellan 5-6 så man får passa på att sova när man kan 😉❤️

RSS 2.0