Måndag igen

Härligt med måndag! Klockan är snart tio och jag ska bege mig hem från kontoret.
När P är ledig från sitt jobb så passade jag på att smita hit för att få några timmars jobb gjort i lugn och ro = väldigt mycket mer effektivt!
 
2,5 timmars jobb och jag tog igen galet mycket som har varit liggandes. Känns skönt att komma igång ordentligt igen. Spypåsen kommer snart in med lite ny design då den numers kommer ha både svensk, engelsk samt tysk text på förpackning för att kunna säljas internationellt med samma förpackning. 
 
Om 2 veckor vet jag hur stor första ordern kommer bli till ett väldigt prestigefullt företag som jag har höga tankar om. Ett starkt företag som skule kunna bli en perfekt försäljningskanal för Pjukie. Håller tummarna! Man vet aldrig innan allt är spikat :) 
 
Håller på att göra om bloggen ordentligt så att den faktiskt innehåller relevanta saker och att det står rätt i beskrivning osv. Just nu är den inte alls seriös eller ett bra ansikte utåt för företaget.
Alla produkter kommer att få egna kanaler att nå ut ifrån och jag kommer ha en privat blogg samt en annan för företaget. 
 
Med andra ord, jag har en hel del att göra ;) 
 
Men nu, hem och mysa med min prinsessa <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0