Nya revolutionerande ridstrumpan!

 
 
 
Här kommer nu den nya uppfinningen som ni skulle få se. Nämligen en ny ridstrumpa! Det är ju verkligen på tiden att även ridvärlden uppdateras med nya, bra produkter! :)
 
I princip alla som rider har ju ridstrumpor. Kanske har man även chaps och stövlar. Men med våra nya strumpor kan man få samma bra grepp som om man red med chaps eller ridstövlar men med en skön, bekväm och enkel strumpa! Hur perfekt är det inte för alla varma sommardagar när man annars håller på att svettas ihjäl i ridstövlar och chaps?! :)
 
Och även perfekt för de som har för smala, för tjocka, för korta eller för långa ben för att kunna ha chaps eller ridstövlar bra! Även perfekt för barn som snabbt annars kan växa ur stövlar och chaps. :)
 
Dessa strumpor kommer att lanseras i februari i samband med en tvserie där de är med. :) 
 
Vi har redan nu sampels hemma med silicon och snart kommer de med mocka och läder hem. Både galet snygga och praktiska! :D 
 
Det bästa är att skyddet nu gått igenom vilket gör att de är skyddade och ingen kan göra likadana! :D Jag är så glad att det äntligen är färdigt!
 
En vän sa att hon ville ha en liknande produkt, denna gick dock ej att genomföra, men min lösning som jag hade jobbat med tidigare samma år gjorde det och jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag gör :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0