Hair..

Hur har er vecka varit? Jag har legat sjuk hela veckan. Inte kul när man har en fullt planerad vecka med massa jobb. Som tur är hann jag ändå med en hel del från soffan, men långt ifrån allt. Nya tag efter helgen helt enkelt!

Innan det hann jag faktiskt klippa mig. Har behövt klippa mig så länge men bara skjutit på det. 

15 cm fick det bli då håret ändå var rätt slitet men som jag ångrar mig!! 15 cm är fasen väldigt mycket!

Nästan så att jag blir sugen på att sätta in extensions i mitt redan långa hår. Har sett så många fina bilder från Rapunzel.

Det ser ju liksom helt äkta ut! Har ni några erfarenheter från dem? Hur är håret att färga osv?

Jag ska i alla fall kika in produkten närmare även om jag kanske inte sätter i det denna gång. 

Även om jag nu faktiskt fick panik när jag klippt mig så såg varken min sambo, svärfar eller svärmor ett dugg när jag kom hem, så vem vet, det kanske bara är jag som ser den enorma skillnaden ;) 

Det brukar ju faktiskt va så. Jag känner inte ens att jag har långt hår längre, men det är klart att när jag ser samma längd på andra så förstår jag ju att det fortfarande är långt, bara inte lika långt.. 

Fortsättning får följa om hur det blir!Först ska det slingas! 

 

Ha en fin dag nu alla, vår kommer vara full med färg då vi ska måla! :D

 

 
 
 
Obs, sponsrat inlägg.
 

Höst!

Usch vad kallt det ska vara på mornarna! Jag har fasen redan tagit fram vinterjackan. Jag som är så frusen håller typ på att krevera när det är såhär kallt 😁 och kallare ska det ju bli! Tur att vi har 3 kakelugnar hemma så man kan mysa framför en varm brasa varje morgon och kväll ☺️😍  

Har till och med köpt fodrade kängor till all kommande vinterbus med Elisia! 🙈 

Men först höst som ju, förutom att det är så kallt, faktiskt är riktigt mysig ☺️ 


Elisia sover och jag ska passa på att få iväg de sista mailen efter en jäkligt produktiv jobbmorgon! 

Sen vankas lunch med lillebror som äntligen är hemma igen! ☺️ 

Tisdag

Hej på er! Hoppas ni har en bra tisdag! 
Jag håller på att bli sjuk tror jag. Trött, frusen och snorig. Men vad gör väl det när man har saker att göra? ☺️
Sitter hopkrupen i soffan med två varma filtar, kaffe och datorn i knät och jobbar. Har fått en hel del gjort och förhoppningvis lite till innan Ellsia slutar dagis. 

Då blir det bullbak, kanelbullensdag till ära. Tror dock vi skippar kanelen och kör på vaniljbullar. Brukar va mer uppskattat här hemma ☺️ 

Har designat och beställt hem visitkort. Då mina produkter skiljer sig så mycket från varandra bestämde jag mig för att varje produkt får en egen "framsida" med logga osv men samma baksida med företagsinfon. Blev riktigt bra så nu längtar jag tills dom landar i brevlådan! 

Har även haft ett intressant samtal med exportrådet då våra produkter nu ska utanför Sveriges gränser och de hade många intressanta tips på länder jag inte tänkt på som jag snarast ska kolla upp! Uppdaterar er när jag tagit reda på mer. ☺️ 

Nu, jobb och kaffe! 


Världens sötaste äppelälskare 🙈❤️

RSS 2.0