Babyshower, överraskningsfest och tjejmiddag

Ja ni läste ju rubriken, det där var min helg. :)
 
Den började med en babyshower för pontus lillasyster som ska föda snart, kändes nästan som att vi inte skulle hinna när jag började planera babyshowern, men som tur är höll sig lillkillen inne så att vi hann ha babyshower! Nu däremot, kan han snart få kika ut tycker jag, äben om det är ca 3 veckor kvar :D
 
Dagen efter hade jag planerat in en överraskningsfest för Pontus ,då han fyllde 30 i februari, men vi bestämde att det var mycket roligare med en 30års fest på sommaren. Därefter kom så mycket renovering emellan att det inte blivit sagt så mycket mer om den så han hade nog helt glömt av det, av hans chockade min att döma :)
Hyrde vedeldat utespa och annat mysigt och det blev en väldigt rolig och lyckad kväll/ dag! :)
 
På söndag vankades det tjejmiddag hos min fina vän Carro som hade styrt upp det så fint <3
Efter några timmars tjejprat bar det av hemåt för att upptäcka att lilla I hade börjat få feber.
 
Hemskt när de blir sjuka, man känner sig så maktlös! Idag är hon dock äntligen på bättringsvägen <3
 
Hoppas ni hade en lika trevlig helg som jag! :)
 
 
 
 
 

Så söta

Herregud, nästan 10 månader sen jag skrev här ser jag och ändå är ni så otroligt många som gått in här varje dag och kollat.
Det är ju inte klokt! Man blir ju nästan rörd av er!
 
Ärligheten är ju den att som tvåbarnsmamma med heltidsjobb ( yes, jag är inte föräldraledig då det nästan är helt omöjligt med eget företag) så jobbar jag precis varje ledig minut som finns på dagen.
 
Jag tycker mina barn är det viktigaste av allt så jag försöker prioritera dom varenda minut dom är vakna på dygnet, men så fort de slår ihop sina blå för en stunds sömn, så jobbar jag. Vilket fungerar för oss! Vissa tycker jag borde jobba mer, andra mindre. Jag vill att mitt företag ska skjuta i höjden, men jag tänker inte "ta" av mina barns tid. De är bara små en gång och jag vill inte missa en sekund av det. <3
 
Men det är klart att de ibland får vara med och packa varor eller annat, vilket de älskar. Och att jag även kan och måste jobba ibland när de är vakna men då tar ju deras pappa dem såklart :)
 
 
Det är dessutom riktigt mycket med renovering av vårt hus/gård och jag tänkte faktiskt att jag skulle visa lite bilder på sånt med. Med andra ord, jag ska försöka börja blogga lite mer nu. Inget lovande på minst ett inlägg om dagen och troligtvis enbart mobilbilder. Men vad gör det, vill man läsa min blogg får man ta det som erbjuds :)
 
Ska bli kul att visa er lite av huset med, jag har blivit en riktig inredningsfantast. haha
 
Hadet fint! / E
 
 

RSS 2.0